Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

hippe geboortekaartjes

Snelle Levering

De levertijd van hippe geboortekaartjes is doorgaans 1 dag, als je voor 14:30 op een werkdag bestelt.

Uitstekende Kwaliteit

Al onze hippe geboortekaartjes worden gedrukt op de beste kwaliteit digitale drukpersen op de markt.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

Hippe geboortekaartjes

Een geboortekaartje uitzoeken voor jullie kleintje is iets bijzonders. Dat wil je graag met zorg doen, omdat je er vele jaren later nog weer eens naar zal kijken. Het is iets dat blijft. Een hip en trendy geboortekaartje is daarom een prima keuze!  

We ontwierpen een heel aantal verschillende trendy geboortekaartjes voor jullie en veel daarvan vind je op deze overzichtspagina. Van handgetekend, naar geboortekaartjes met foliedruk, naar abstracte ontwerpen. 

Er zijn altijd vele trends die ook van jaar tot jaar veranderen. We proberen dat in de gaten te houden en om prachtige ontwerpen vorm te geven waar jullie blij van worden. Missen jullie een bepaalde trend, laat het ons weten en we zien of we hier op in kunnen spelen!

Hippe Geboortekaartjes Voorbeelden

Voor onze geboortekaartjes zijn we altijd op zoek naar de trends. Maar we maken er wel altijd weer iets eigens van, iets dat bij Kleintje Designs hoort. 

Eén belangrijke trend is het gebruik van foliedruk. Je kunt kiezen uit goudfolie, zilverfolie of koperfolie. Velen van onze nieuwste geboortekaartjes maken gebruik van foliedruk. We vinden het een prachtig effect omdat het echt iets toevoegt aan het kaartje. Het is een dun laagje folie dat op het papier ligt.

Een andere trend is het toepassen van pastelkleuren. Pastelkleuren zijn in feite de zachte varianten van kleuren. Zoals Wikipedia het zegt: “Een pastelkleur is een zachte kleur die wordt verkregen door een zuiver pigment met een lichte kleur te mengen, meestal met wit of lichtgeel.” Er zijn vele voorbeelden van pastelkleuren, maar denk bijvoorbeeld aan de volgende kleurcodes #E0BBE4 (zachtpaars) of #FEC8D8 (heel zachtroze). Met de ontwerptool pas je zelf gemakkelijk de kleuren van een geboortekaartje aan. Hiermee breng je dus heel eenvoudig zelf je favoriete pastelkleur mee naar je ontwerp. Kijk ook op deze pagina voor een super interessant overzicht van allerlei prachtige pastelkleuren.

Hip geboortekaartje | Wat zijn de trends?

Winkelwagen