Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

houten stempels (geboorte)

Snelle Levering

De levertijd van houten stempels is 1 tot 3 dagen, na akkoord op het digitale voorbeeld dat wij voor je maken.

Uitstekende Kwaliteit

De stempels worden op professionele wijze vervaardigd. Scherpe overeenkomst met het digitale ontwerp.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

Houten stempels in stijl van geboortekaartje bestellen

Een echte houten stempel, gepersonaliseerd met bijvoorbeeld de naam van jullie baby, eventueel met de geboortedatum: een prachtig aandenken! Een andere toepassing is om een afdruk te maken op de envelop waarin het geboortekaartje wordt verstuurd. Een leuk extra detail. We kunnen voor elk geboortekaartje een of meerdere elementen pakken en verwerken tot stempel. Zo sluit de stempel altijd perfect aan op jullie geboortekaartje. Verschillende formaten zijn mogelijk en een aantal opties voor een stempelkussen. Een stempel voegt iets leuk toe aan de envelop. Of je gebruikt het bij het versieren van bijvoorbeeld kartonnen bekers bij de babyborrel. Allerlei mogelijkheden!

We maken altijd een digitaal voorbeeld ter goedkeuring. Wijzigingen zijn hierna altijd nog mogelijk natuurlijk. Heb je een geboortekaartje uitgezocht en wil je hier een stempel voor bestellen? Stuur ons een berichtje en we helpen je verder.

Na het bestellen van de stempel maken wij een digitaal voorbeeld ter goedkeuring. Wij nemen daarna persoonlijk contact met jullie op per email en sturen het voorbeeld naar jullie toe. Jullie geven daar akkoord op, waarna jullie binnen een dag of drie de stempel in huis hebben. Het stempelkussen wordt met de stempel meegestuurd. Je hebt de keuze uit de kleuren blauw, groen, rood, zwart en violet.

Werkwijze & Levertijd

Nog meer bijpassend moois

Adreslabels

Mooie labels die aansluiten bij onze geboortekaartjes.

Babyborrel

Kleine kaartjes waarmee je vrienden en familie kunt uitnodigen.

Posters

Het geboortekaartje van je kindje in groot formaat aan de muur.

Sluitzegels

Vierkante of ronde sluitzegels om de enveloppen wat op te vrolijken.

Winkelwagen