Geboortekaartjes 2017-09-06T11:29:20+00:00

GEBOORTEKAARTJES

Een baby in jullie leven verwelkomen is een prachtig en onvergetelijk moment. De aankondiging van deze geboorte moet hier natuurlijk bij aansluiten. Onze geboortekaartjes zijn ontwerpen in allerlei stijlen, van stoer naar lief, van modern naar vintage. Wij drukken de kaartjes in de hoogste kwaliteit af, op een van onze prachtige luxe papiersoorten. Het pakketje met geboortekaartjes inclusief enveloppen wordt bij een tijdig akkoord (12:30) nog dezelfde werkdag opgestuurd: secuur ingepakt en snel verzonden met DHL.

Stijl
Thema
Kleur
Formaat
Type

Originele geboortekaartjes met creatief en uniek design, dat is waar Kleintje Designs voor staat. De geboortekaarten die je hier vindt zijn nergens anders verkrijgbaar. We doen ons uiterste best onze originele collectie steeds uit te breiden en te verfijnen. Daar de ontwerpen binnenshuis ontwikkeld zijn, zijn er ook aanpassingen aan te brengen in het design. Tevens zetten wij met veel zorg jullie tekst en gegevens goed en professioneel op het geboortekaartje.

Eventueel zijn lettertypes ook te veranderen. Het stopt overigens niet met geboortekaartjes, ook andere artikelen zijn in dezelfde stijl reeds te bestellen of zijn door ons te ontwerpen. Denk aan gepersonaliseerde (geboorte) postzegels, stempels, canvasdoeken, stickers, raamstickers, etc. Alles om het aankondigen van de komst van jullie kleine zo aangenaam en speciaal mogelijk te maken. Vraag snel via het formulier een gratis proefkaart met papierstaaltjes aan om onze kaartjes in het echt te bewonderen!

Een snelle levertijd is erg belangrijk bij geboortekaartjes. Wellicht wil niet iedereen het kaartje zo snel mogelijk versturen, maar die mogelijkheid willen wij wel bieden. We zorgen ervoor dat de voorbeelden helemaal naar wens zijn voor de geboorte, zodat na de geboorte van de kleine enkel nog de geboortedetails gewijzigd hoeven te worden. Als de definitieve voorbeelden dan voor 12:30 ‘s middags akkoord zijn, worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en opgestuurd.

Geen ontwerpen uit standaard collecties en mappen bij Kleintje Designs! Elke geboortekaart is met zorg samengesteld en is bovendien ontworpen voor een specifieke doelgroep. We proberen veel variatie aan te bieden in onze collectie, zodat iedereen iets kan vinden wat ze mooi vindt. Omdat de kaartjes in eigen beheer zijn gemaakt, zijn er vaak volop wijzigingen mogelijk.

Om de kaartjes in het echt te kunnen bekijken, bieden we gratis proefkaartjes aan. We versturen deze met papierstaaltjes, zodat je onze papiersoorten ook in het echt kunt zien. Het is ook mogelijk om voor €5 een gepersonaliseerde proefdruk te bestellen, met eigen tekst en op een papiersoort naar keuze.

Al onze ontwerpen zijn door ons zelf gemaakt en ontwikkeld. We willen daarom dat onze geboortekaarten er ook piekfijn uitzien met jullie teksten en gegevens daarop: wij doen daarom zelf gratis de opmaak voor jullie. In de komende maanden rollen we echter ook nieuwe functionaliteit uit: bij steeds meer geboortekaarten zul je zelf het ontwerp kunnen aanpassen naar je wensen.

Eind vorig jaar hebben we onze prijzen blijvend tot wel 25% verlaagd, zodat het voordeliger is geworden om een geboortekaartje van Kleintje Designs te bestellen.

Kleintje Designs