GEBOORTEKAARTJES

Welkom bij Kleintje Designs, wij helpen je graag het perfecte geboortekaartje te vinden om je kindje aan de wereld voor te stellen. Onze beloftes:  Bestel je geboortekaartjes voor 14:30 op een werkdag en de kaartjes worden dezelfde dag gedrukt en verzonden. Uitstekende drukkwaliteit.  Hulp nodig? Wij staan voor je klaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Stijl
Thema
Kleur
Formaat
Type
Sorteer artikelen Nu te zien 1 - 21 van in totaal 125 artikelen
Stijl
Thema
Kleur
Formaat
Type
Stijl
Thema
Kleur
Formaat
Type
Sorteer artikelen Nu te zien 1 - 15 van in totaal 125 artikelen
Stijl
Thema
Kleur
Formaat
Type

GEBOORTEKAARTJE BESTELLEN OP KLEINTJE DESIGNS

Originele geboortekaartjes met creatief en uniek design, dat is waar Kleintje Designs voor staat. De geboortekaarten die je hier vindt zijn nergens anders verkrijgbaar. We doen ons uiterste best onze originele collectie steeds uit te breiden en te verfijnen. Met de ontwerptool kun je elke geboortekaart zelf aanpassen en personaliseren. Daar de ontwerpen binnenshuis ontwikkeld zijn, zijn er ook aanpassingen aan te brengen in het design, die buiten de mogelijkheden vallen van de ontwerptool.

MEER DAN GEBOORTEKAARTJES

Het stopt overigens niet met geboortekaartjes, ook andere artikelen zijn in dezelfde ontwerpstijl te bestellen. Denk aan gepersonaliseerde (geboorte) postzegels, stempels, posters, adreslabels, babyborrel uitnodigingen, etc. Deze bijpassende artikelen kunnen wij maken voor elke geboortekaart in onze collectie. Alles om het aankondigen van de komst van jullie kleine zo aangenaam en speciaal mogelijk te maken. Hebben jullie nog andere wensen? Laat het ons weten, we denken graag mee.

SNELLE LEVERTIJD

Een snelle levertijd is erg belangrijk bij geboortekaartjes. Wellicht wil niet iedereen het kaartje zo snel mogelijk versturen, maar die mogelijkheid willen wij wel bieden. Pas het ontwerp naar wens aan en plaats je bestelling. Wordt deze voor 12:30 op een werkdag geplaatst, dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Witte enveloppen worden meteen met de kaartjes meegestuurd. Houdt er rekening mee dat gekleurde en vintage enveloppen, posters, postzegels en stempels een langere levertijd hebben. Het is wijs om deze artikelen met langere levertijd van tevoren te bestellen. Heb je speciale verzoeken of veel haast, laat het dan weten via email of het contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk.

GRATIS PROEFKAARTEN EN PAPIERSTAALTJES

Om de kaartjes in het echt te kunnen bekijken, bieden we gratis proefkaartjes aan. We versturen deze met papierstaaltjes, zodat je onze papiersoorten ook in het echt kunt zien. Het is ook mogelijk om voor €4 meteen een gepersonaliseerde proefdruk te bestellen, aangepast in de ontwerptool, en op een papiersoort naar keuze. Op de productpagina van elke geboortekaart kun je zo’n proefdruk bestellen. Een gratis proefkaart met standaard tekst vraag je hier aan. De gratis proefkaartjes worden doorgaans 1x per week verstuurd. Wil je de kaartjes en papierstaaltjes sneller ontvangen, laat het ons dan even weten bij je aanvraag.

EXCLUSIEVE EN ORIGINELE ONTWERPEN

Geen ontwerpen uit standaard collecties en mappen bij Kleintje Designs! Elke geboortekaart is met zorg en liefde samengesteld en is bovendien ontworpen voor een specifieke doelgroep. We proberen veel variatie aan te bieden in onze collectie, zodat iedereen iets kan vinden wat ze mooi vinden. In de ontwerptool kun je bovendien elk ontwerp naar wens aanpassen en je eigen persoonlijke touch aanbrengen. Zonder tussenkomst van ons kun je zo het ontwerp aanpassen en meteen bestellen. Wel zo handig én snel!

GOEDE EN PERSOONLIJKE SERVICE

We verwerken elke bestelling met zorg en zo snel mogelijk. Bestelling die rond of vlak na onze deadline van 12:30 op een werkdag worden geplaatst, proberen we altijd zo snel mogelijk nog te verwerken zodat ze dezelfde dag nog gedrukt en verzonden kunnen worden. Ook als jullie speciale verzoeken hebben, zoals een wijziging aan het ontwerp of moeilijkheden met de ontwerptool, waarbij je bijvoorbeeld iets niet kan veranderen in de ontwerptool, proberen we zo spoedig mogelijk aan te beantwoorden. Het is altijd handig als jullie laten weten dat er speciale haast bij is geboden, en dat de baby bijvoorbeeld al is geboren. Dan kunnen we daar rekening mee houden. Mocht er onverhoopt iets zijn fout gegaan bij de levering, laat het zo snel mogelijk weten zodat wij het voor jullie kunnen oplossen.