Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

adreslabels voor geboortekaartjes

Snelle Levering

De levertijd van adreslabels voor geboortekaartjes is 1 tot 2 dagen. Het duurt doorgaans iets langer dan het drukken en versturen van geboortekaartjes.

Mooie Kwaliteit

Wij drukken onze labels op uitstekende drukpersen, met zeer goede kleurechtheid. Sluit qua kwaliteit perfect aan bij onze geboortekaartjes.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

Adreslabels voor geboortekaartjes bestellen

Een mooi en eventueel bijpassend adreslabel geeft een prachtig extra detail mee aan de envelop waarin het geboortekaartje wordt verstuurd. De optie van een bijpassend adreslabel in de stijl van onze geboortekaartjes bieden we voor al onze kaartjes aan. Van standaard klein formaat (8,5 x 5,5 cm), tot een schitterend wrap-around formaat (18 x 5,5 cm). De wrap-around adreslabel is bijzonder, want het label vouwt gedeeltelijk om de envelop heen. Dit geeft een exclusief en stijlvol resultaat. Dergelijke wrap-around labels zie je in Nederland niet, dus dan heb je echt iets speciaals en origineels om de envelop mee af te werken.

Voor het mooiste resultaat drukken wij de adressen meteen op de label. Indien mogelijk met hetzelfde lettertype van het geboortekaartje. Het personaliseren van de labels is natuurlijk bij de prijs inbegrepen. 

Jullie mogen de adressen aanleveren in een excel bestand met drie kolommen. (1) Naam, (2) Straat + huisnummer, (3) Postcode + Woonplaats. Eventuele internationale adressen kunnen met een 4e kolom aangevuld worden, waarbij de 4e kolom wordt gebruikt voor het land. De adreslabels moeten eigenlijk zo vroeg mogelijk besteld worden op een werkdag, om dezelfde dag nog gedrukt en verzonden te kunnen worden. Want het proces van de adreslabels duurt wat langer dan bij geboortekaartjes. Dus voor de levertijd houden wij 1 tot 2 dagen aan.

Een handige optie: je kunt de bestelling al voor de geboorte plaatsen. Dan sturen we de adreslabels en enveloppen alvast gratis naar je toe en kun je dat deel al voorbereiden. Zo heb je er na de geboorte minder werk van.

Aanleveren van de adressen &
Levertijd

Nog meer bijpassend moois

Stempels

Mooie stempels die aansluiten bij onze geboortekaartjes.

Babyborrel

Kleine kaartjes waarmee je vrienden en familie kunt uitnodigen.

Posters

Het geboortekaartje van je kindje in groot formaat aan de muur.

Sluitzegels

Vierkante of ronde sluitzegels om de enveloppen wat op te vrolijken.

Winkelwagen