ADRESLABELS

Gepersonaliseerde adreslabels in 2 formaten: 8,5 x 5,5 cm en 18 x 5,5 cm.  Kunnen met de geboortekaartjes meegestuurd worden. Het is wijs om adreslabels vooruit te bestellen, dan kunnen we nog een digitaal voorbeeld maken.  Uitstekende drukkwaliteit. Hulp nodig? Wij staan voor je klaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

ADRESLABEL VOOR GEBOORTEKAARTJE BESTELLEN

Een mooi en eventueel bijpassend adreslabel geeft een prachtig extra detail mee aan de envelop waarin het geboortekaartje wordt verstuurd. Wij kunnen voor elk geboortekaartje in onze collectie een bijpassend adreslabel ontwerpen, van standaard klein formaat, tot een schitterend wrap-around formaat. De wrap-around adreslabel is bijzonder, daar het label gedeeltelijk om de envelop heen wordt gevouwen: dit geeft een erg exclusief en stijlvol resultaat. Dergelijke wrap-around labels zie je in Nederland nauwelijks, dus dan heb je echt iets speciaals en origineels om de envelop mee af te werken.

HET AANLEVEREN VAN DE ADRESSEN

Voor het mooiste resultaat drukken wij de adressen meteen op de labels, indien mogelijk in hetzelfde lettertype dat gebruikt wordt bij het geboortekaartje. Het op deze manier personaliseren van de labels is altijd al inbegrepen in de prijs. Jullie mogen de adressen aanleveren in een excel bestand met drie kolommen. (1) Naam, (2) Straat + huisnummer, (3) Postcode + Woonplaats. Eventuele internationale adressen kunnen met een 4e kolom aangevuld worden, waarbij de 4e kolom wordt gebruikt voor het land. De adreslabels moeten eigenlijk voor 12:30 besteld worden op een werkdag, om dezelfde dag nog gedrukt en verzonden te kunnen worden.