Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

geboortekaartjes met dieren

Snelle Levering

De levertijd van deze geboortekaartjes met dieren is 1 tot 2 dagen, als je voor 14:30 op een werkdag bestelt.

Uitstekende Kwaliteit

Al onze kaartjes worden gedrukt op de beste kwaliteit digitale drukpersen op de markt.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

geboortekaartjes met dieren of enkel diertje

Eén van de leukste dingen om op een geboortekaartje te zetten is toch wel een heel grappig of schattig diertje. Diertjes zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten, van panda tot giraffe, van vogel tot olifant. Leeuwen, aapjes, penguins, zebra’s, walvissen en vlinders mogen uiteraard ook niet ontbreken en dan vergeet ik er ook nog hele hoop. Bovendien zijn we vast van plan om nog allerlei andere dieren toe te voegen aan onze collectie. Een grappige nieuwkomer is de lama op geboortekaartje Lama, een dier die je niet vaak terugziet op een geboortekaart.

Als je een dier tegenkomt dat je erg leuk en geschikt vindt voor een ander kaartje, dan kunnen wij dat normaal gesproken wel regelen. Verder hebben nog talloze andere dieren in onze database, dus als je op zoek bent naar een specifiek diertje dan kun je dat altijd bij ons aangeven. 

We doen altijd een poging iets geschikts te vinden. Op bepaalde kaarten, zoals bijvoorbeeld onze Wereld van Dieren geboortekaarten, staan allerlei diertjes die in dezelfde stijl zijn geīllustreerd. Soms is het dan lastig om hier een ander dier bij te vinden die niet op de kaart zelf staat, omdat de stijl zo specifiek is. Maar, nogmaals, we doen altijd een poging om iets te vinden dat er bij aansluit, mochten jullie een speciaal verzoek hebben.

wat kunnen we allemaal voor je doen?

Winkelwagen