Geboortekaartjes: Modern & Eigentijds2017-12-04T11:39:29+00:00

MODERNE GEBOORTEKAARTJES

Bestel je moderne geboortekaartjes voor 12:30 op een werkdag en de kaartjes worden dezelfde dag gedrukt en verzonden.  Uitstekende drukkwaliteit.  Hulp nodig? Wij staan voor je klaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Stijl
Thema
Kleur
Formaat
Type
Filter Products Showing 1 - 24 of 77 results
Stijl
Thema
Kleur
Formaat
Type
 • Geboortekaartje Nederland

  3.054.00
 • Geboortekaartje Lieve Lama

  2.504.00
 • Geboortekaartje Groningen

  2.504.00
 • Geboortekaartje Prinses

  2.504.00
 • Geboortekaartje: Gezin

  2.504.00
 • Geboortekaartje Gekke Lama

  2.504.00
 • Geboortekaartje Bizon

  2.504.00
 • Geboortekaartje: Raketje

  2.604.00

MODERNE GEBOORTEKAARTJES BESTELLEN OP KLEINTJE DESIGNS

Nieuwerwets, contemporain, hedendaags, eigentijds: er zijn veel synoniemen om ongeveer hetzelfde te zeggen: modern. De geboortekaartjes die onder deze categorie vallen zijn allen modern te noemen, dat wil zeggen, het zijn geschikte kaartjes voor (aanstaande) ouders die op zoek zijn naar een leuk, eigentijds geboortekaartje. Bij deze moderne geboortekaartjes zijn de lettertypes vaak strak, de illustraties en figuurtjes zijn ontworpen en getekend in een moderne stijl, en de ontwerpen als geheel zijn modern te noemen. Het zijn stuk voor stuk geboortekaartjes voor nu, met veel liefde ontworpen.

LETTERTYPES, ILLUSTRATIES

Niet alleen strakke lettertypes zijn overigens modern, er zitten ook prachtige sierlijke lettertypes tussen die zeker eigentijds zijn. De illustraties worden over het algemeen gekenmerkt door een vrij strakke, eenvoudige stijl. Soms wordt er echter een variatie aan felle, vrolijke kleuren gebruikt, terwijl bij andere kaartjes er juist weinig kleur gebruikt is met een subtieler ontwerp als resultaat. Met andere woorden, er zit voor ieder wel wat bij die op zoek is naar een moderne, eigentijdse geboortekaart.

ONZE SERVICE

Bestel voor 12:30 op een werkdag en de kaartjes worden dezelfde dag gedrukt en verzonden. Je kaartje wordt altijd nog door een medewerker bekeken en gecontroleerd (Alle overgebleven foutjes en het ontwerp zelf goed aanpassen blijft natuurlijk de verantwoordelijkheid van de klant). De kaartjes worden gedrukt op zeer goede digitale drukpersen, met enorm diepe en scherpe kleuren. Onze papieropties zijn ook allemaal stuk voor stuk uitstekend. Van ons mooie standaard papier, tot de papieren met subtiele structuur, tot ons natuurlijke kraftpapier. Heb je hulp nodig? We staan voor je klaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Kleintje Designs