Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

moderne geboortekaartjes

moderne geboortekaartjes

Nieuwerwets, contemporain, hedendaags, eigentijds: er zijn veel synoniemen om ongeveer hetzelfde te zeggen: modern. De geboortekaartjes die onder deze categorie vallen zijn allen modern te noemen, dat wil zeggen, het zijn geschikte kaartjes voor (aanstaande) ouders die op zoek zijn naar een leuk, eigentijds geboortekaartje. Bij deze moderne geboortekaartjes zijn de lettertypes vaak strak. De illustraties en figuurtjes zijn ontworpen en getekend in een moderne stijl, en de ontwerpen als geheel zijn modern te noemen. Het zijn stuk voor stuk geboortekaartjes voor nu, met veel liefde ontworpen.

Niet alleen strakke lettertypes zijn overigens modern. Er zitten ook prachtige sierlijke lettertypes tussen die zeker eigentijds zijn. De illustraties worden over het algemeen gekenmerkt door een vrij strakke, eenvoudige stijl. Soms wordt er echter een variatie aan felle, vrolijke kleuren gebruikt, terwijl bij andere kaartjes er juist weinig kleur gebruikt is met een subtieler ontwerp als resultaat. Met andere woorden, er zit voor ieder wel wat bij die op zoek is naar een moderne, eigentijdse geboortekaart. 

Met behulp van de ontwerptool kun je natuurlijk ook zelf nog het een en ander personaliseren en wijzigen. De lettertypes zijn altijd te veranderen, bijvoorbeeld, al heeft ons ontwerpteam veel tijd besteed aan het uitzoeken van het juiste lettertype. “Juist” is echter altijd een kwestie van smaak en als je iets anders wilt is dat natuurlijk geen enkel probleem! Dat is het doel van de ontwerptool: je kunt zelf wat “spelen” met de lettertypes, groottes en kleuren. Zodat je kan experimenteren totdat je de perfecte look hebt gevonden.

eigentijdse lettertypes en illustraties

moderne geboortekaartjes zelf aanpassen

Heb je je favoriete eigentijdse geboortekaartje gevonden? Op de productpagina van het kaartje vindt je de knop die de ontwerptool opent, “kaartje personaliseren.” Je kunt nu meteen het ontwerp gaan personaliseren naar je eigen wensen en benodigdheden. Je kunt bijvoorbeeld ook clipart toevoegen die wij al hebben klaargezet, zoals allerlei icoontjes, diertjes, etc. Op deze manier kun je een eigen accenten aanbrengen. Dit geldt tevens voor het aanpassen van de lettertypes en de kleuren van de tekst en dergelijke. Bij veel kaartjes kun je ook de kleuren van illustraties aanpassen. Heb je nog specifieke wensen, dan kun je dat altijd aan ons voorleggen. We denken graag mee om een ontwerp nog verder te personaliseren en er voor jullie het perfecte geboortekaartje van te maken!

Bestel voor 14:30 op een werkdag en deze moderne kaartjes worden dezelfde dag gedrukt en verzonden. Je kaartje wordt altijd nog door een medewerker bekeken en gecontroleerd (Alle overgebleven foutjes en het ontwerp zelf goed aanpassen blijft natuurlijk de verantwoordelijkheid van de klant). De kaartjes worden gedrukt op zeer goede digitale drukpersen, met enorm diepe en scherpe kleuren. Onze papieropties zijn ook allemaal stuk voor stuk uitstekend. Van ons mooie standaard papier, tot de papieren met subtiele structuur, tot ons natuurlijke kraftpapier. Heb je hulp nodig? We staan voor je klaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

onze service

Snelle Levering

De levertijd van moderne geboortekaartjes is één dag, als je voor 14:30 op een werkdag bestelt.

Uitstekende Kwaliteit

Al deze eigentijdse geboortekaarten worden gedrukt op de beste kwaliteit digitale drukpersen op de markt.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

Winkelwagen