TICKET GEBOORTEKAARTJES

Ticket geboortekaartjes zijn kaartjes die in de vorm van tickets en toegangskaarten zijn ontworpen, of met een iets losser thema daarbij in de buurt komen, waarbij jullie pasgeboren kindje in gepresenteerd wordt. Dit concept is origineel en verrassend en ook erg divers qua beschikbare opties. Denk bijvoorbeeld aan een (baby) paspoort, niet echt een ticket maar het past wel bij het reisthema.

Bestel je ticket geboortekaartjes voor 12:30 op een werkdag en de kaartjes worden dezelfde dag gedrukt en verzonden.  Uitstekende drukkwaliteit.  Hulp nodig? Wij staan voor je klaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

TICKET GEBOORTEKAARTJES BESTELLEN

Om nog even op geboortekaartje Baby Paspoort terug te komen, het kaartje lijkt op een echt paspoort, maar de details zijn met humor ingevuld; een fotootje mag ook niet ontbreken natuurlijk. Of denk aan een leuk vintage ticket, met een bruin, oud-papier achtergrond en erg speciale, vintage lettertypes. Een meer moderne entreekaart mag ook niet ontbreken in onze collectie. Sinds kort kunnen we ook op echt kraftpapier drukken en dat is zeker een mooie optie voor een aantal van deze ticket geboortekaartjes. Het papier voelt een beetje ruw aan en heeft een mooie, natuurlijke kraft-kleur. Vooral de geboortekaartjes met een donkere tekstkleur zouden uitstekend op kraftpapier gedrukt kunnen worden. Kijk bijvoorbeeld naar geboortekaartje Ticket op kraft, dit kaartje wordt standaard op het kraftpapier gedrukt. Het ontwerp komt mooi naar voren door de zwarte lijnen, tekst en decoratie.

WAT KUNNEN WIJ VOOR JE DOEN?

Als je klikt op “kaartje personaliseren” laadt de ontwerptool lager op de pagina en kun je meteen aan de slag met het ticket geboortekaartje. In een handomdraai pas je alle tekst en gegevens aan en maak je het kaartje klaar om te bestellen. Eventueel voeg je nog clipart toe, door op het betreffende kopje “clipart” te klikken in de ontwerptool. Op die manier kun je makkelijk je eigen touch aanbrengen en het nog persoonlijker maken. Ben je klaar met aanpassen? Ga dan naar boven op dezelfde pagina, selecteer de juiste opties (envelopkeuze, papiersoort, proefdruk of bestelling) en plaats je aangepaste ontwerp in de winkelmand. Hierna kun je de bestelling afronden.