Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

geboortekaartjes met foto

Snelle Levering

De levertijd van deze geboortekaartjes met foto is 1 tot 2 dagen, als je voor 14:30 op een werkdag bestelt.

Uitstekende Kwaliteit

Al onze kaartjes worden gedrukt op de beste kwaliteit digitale drukpersen op de markt.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

geboortekaartjes met foto

Een foto zorgt bij een geboortekaartje natuurlijk voor een hele persoonlijke touch: het beeld van de pasgeboren kleine die de meeste ontvangers van het kaartje nog niet gezien hebben. Dit is een leuke manier om alvast van afstand kennis te maken met de baby. Op deze manier hebben ze een goed beeld van jullie baby en vormt het een geboortekaartje die mensen jarenlang kunnen bewaren. Al onze geboortekaartjes met foto of meerdere foto’s vind je hier. Bij veel kaartjes is het overigens helemaal geen probleem om een foto toe te voegen; hier kan meestal wel wat ruimte voor worden gevonden. In de ontwerptool kun je zelf gemakkelijk een foto toevoegen bij deze kaarten. Let er op dat je de foto upload in de originele kwaliteit, in hoge resolutie. 

Heb je hulp nodig of vraag je je af of de foto van goede kwaliteit is, laat het even weten dan nemen we een kijkje naar je foto en eventueel kunnen we de foto ook voor je op de het kaartje plaatsen. Tevens kunnen we de foto optimaliseren voor drukwerk of het bijvoorbeeld overzetten naar zwart-wit, mocht je dat willen. 

Winkelwagen