Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

geboortekaartjes typografie

Snelle Levering

De levertijd van geboortekaartjes typografie is 1 tot 2 dagen, als je voor 14:30 op een werkdag bestelt.

Uitstekende Kwaliteit

Al onze typografische geboortekaartjes worden gedrukt op de beste kwaliteit digitale drukpersen op de markt.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

geboortekaartjes typografie

Typografie draait om het opmaken van teksten. In dit geval, de tekstuele kant van een geboortekaartje. Het gaat dan om de combinatie van opmaak en layout en het gebruik van mooie fonts. Een typografisch geboortekaartje is een ontwerp waarbij de tekst centraal staat. Meestal door middel van een of meerdere bijzondere lettertypes en een mate van speelsheid wat betreft de plaatsing van tekst op het kaartje. Bij sommige van onderstaande geboortekaartjes bestaat het ontwerp zelfs voornamelijk uit tekst. De tekst is het ontwerp; de typografie is de versiering. Dat is niet bij al deze geboortekaartjes zo, want soms spelen illustraties of andere elementen ook een belangrijke rol. 

Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel schitterende en bijzondere (digitale) lettertypes, dat hier heel wat moois mee gemaakt kan worden. Het is altijd weer prachtig om te zien hoe de gebruikte lettertypes vertaald worden naar het papier als ze daadwerkelijk gedrukt worden. Een font digitaal bekijken op een voorbeeld of website is één ding, maar het op mooi papier laten drukken blijft speciaal!

Omdat bij typografie geboortekaartjes de opmaak heel belangrijk is, kunnen we ons voorstellen dat jullie veel aandacht hebben besteed aan de uitlijning, grootte van de tekst, layout, etc., bij het aanpassen van het ontwerp in de designtool. Zijn jullie hier nog onzeker over, vermeldt het dan even als opmerking bij de bestelling. Wij kijken graag nog even de uitlijning en dergelijke voor jullie na. Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan even bij alle geboortekaartjes.

onze service

Winkelwagen