BABYBORREL UITNODIGINGEN

 Voor elk geboortekaartje kunnen we een bijpassende babyborrel uitnodiging leveren.  Van babyborrel uitnodigingen maken we een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.  Je kunt ze voor de geboorte al bestellen, dan kunnen we de opmaak verzorgen en kunnen ze meegestuurd worden met de geboortekaartjes.  Uitstekende drukkwaliteit. Hulp nodig? Wij staan voor je klaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

BABYBORREL UITNODIGINGEN BESTELLEN OP KLEINTJE DESIGNS

Een bijzonder handig concept komt in Nederland steeds meer op, namelijk het hosten van een babyborrel na de geboorte van een baby. Zo kunnen er veel gasten in één keer uitgenodigd worden en kunnen ze allemaal op een middag de baby kunnen bewonderen. Op deze manier hoef je niet wekenlang elke middag gasten over de vloer te entertainen. Gebruik bovenstaande kaartjes om als uitnodiging bij het geboortekaartje te voegen. Op deze manier hoef je ook niet iedereen die een geboortekaartje krijgt uit te nodigen voor de borrel.

MET EEN GERUST HART BESTELLEN

Momenteel kun je babyborrel uitnodigingen nog niet zelf aanpassen. Geef de tekst op in het juiste tekstvak tijdens het bestelproces, en wij maken een digitaal voorbeeld ter goedkeuring voor je. Er kunnen dan nog wijzigingen doorgegeven worden. Van elk geboortekaartje is het mogelijk een babyborrel kaartje te bestellen. Dus mocht je favoriete ontwerp er niet bij staan, neem dan even contact met ons op.