Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

babyborrel uitnodigingen

Snelle Levering

De babyborrel uitnodigingen kunnen meteen met de geboortekaartjes meegestuurd worden. Levertijd is dan 1 tot 2 dagen.

Uitstekende Kwaliteit

De kaartjes drukken we op de beste digitale drukpersen in de markt. Super kleurechtheid. Prachtige papiersoorten.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

Babyborrel uitnodigingen bestellen

Een bijzonder handig concept wordt steeds populairder in Nederland, namelijk het hosten van een babyborrel na de geboorte van een baby. Zo kunnen er veel gasten in één keer uitgenodigd worden en kunnen ze allemaal op een middag de baby kunnen bewonderen. Op deze manier hoef je niet wekenlang elke middag gasten over de vloer te entertainen. Gebruik bovenstaande kaartjes om als uitnodiging bij het geboortekaartje te voegen. Op deze manier hoef je ook niet iedereen die een geboortekaartje krijgt uit te nodigen voor de borrel. Zo kun je het lekker rustig aan doen na de geboorte, voor zover dat al mogelijk is natuurlijk..

Momenteel kun je nog niet alle babyborrel uitnodigingen zelf aanpassen. Geef de tekst op in het juiste tekstvak tijdens het bestelproces, en wij maken een digitaal voorbeeld ter goedkeuring voor je. Er kunnen dan nog wijzigingen doorgegeven worden. Van elk geboortekaartje is het mogelijk een babyborrel kaartje te bestellen. Dus mocht je favoriete ontwerp er niet bij staan, neem dan even contact met ons op. Het is handig om voor de geboorte van jullie kindje al even contact op te nemen met de tekst, indien je het kaartje niet kunt aanpassen in de ontwerptool. Mocht je het zelf willen aanpassen, geeft dat dan ook even aan, dan zetten we het ontwerp in de editor. Je kunt ook de uitnodigingen al van te voren met de enveloppen ontvangen, dan kun je al een en ander voorbereiden. 

De levertijd van deze kaartjes is normaal gesproken dezelfde als onze geboortekaartjes, namelijk 1 tot 2 dagen als je op een werkdag bestelt. Ze kunnen gewoon met de geboortekaartjes meegestuurd worden. Alle papieropties zijn beschikbaar.

Werkwijze & Levertijd

Nog meer bijpassend moois

Adreslabels

Mooie labels die aansluiten bij onze geboortekaartjes.

Stempels

Houten stempels waarop elementen van het geboortekaartje zijn verwerkt.

Posters

Het geboortekaartje van je kindje in groot formaat aan de muur.

Sluitzegels

Vierkante of ronde sluitzegels om de enveloppen wat op te vrolijken.

Winkelwagen