Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

geboortekaartjes waterverf

Snelle Levering

De levertijd van deze geboortekaartjes waterverf is doorgaans één dag, als je voor 14:30 op een werkdag bestelt.

Uitstekende Kwaliteit

Al onze kaartjes met waterverf illustraties worden gedrukt op de beste kwaliteit digitale drukpersen.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

geboortekaartjes waterverf

Alle geboortekaartjes waarbij waterverf is gebruikt in onze collectie op een rij. Een grote verscheidenheid om uit te kiezen: mooie, sierlijke veren in de dromenvanger, of de prachtige geschilderde lieve olifant. Een andere optie is geboortekaartje Waterverf, waar de term echt eer aan is gedaan doordat het ontwerp eigenlijk uit niets anders bestaat dan beschilderde vlakken van kleur in allerlei oranjetinten. Hopelijk zit er wat voor je bij als je van waterverf als techniek houdt. Wil je elementen van deze ontwerpen met elkaar combineren, vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden. 

Het is vaak lastig om de illustraties op deze kaartjes te wijzigen qua kleur, omdat ze met de hand zijn geschilderd, maar je kunt daar ook altijd naar vragen om te zien wat er mogelijk is. Geboortekaartjes waterverf, net als al onze kaartjes, hebben we een hele snelle levertijd. Bestel voor 14:30 van maandag tot vrijdag en de levertijd is normaal gesproken slechts 1 dag.

Pas je favoriete geboortekaartje met waterverf zelf aan in de ontwerptool. Vaak is het een kwestie van het wijzigen van de teksten en gegevens. Je kunt ook lettertypes en dergelijke wijzigen, er is op dat gebied veel mogelijk. Bij sommige ontwerpen kun je ook kleuren van illustraties zelf veranderen. Heb je speciale wensen, laat het dan alsjeblieft weten. Heb je het ontwerp aangepast? Plaats dan je bestelling. Als deze voor 14:30 is geplaatst op een werkdag, dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en opgestuurd. (Gekleurde en vintage enveloppen, postzegels en posters hebben een langere levertijd.)

bestellen

Winkelwagen