Wie Zijn Wij?

Wat moeten we over ons zelf zeggen? We laten liever onze ontwerpen voor zich spreken… Of is dat een te gemakkelijk antwoord?

Dan toch maar wat meer woorden… Ons doel met Kleintje Designs is om een collectie aan te bieden die origineel en creatief is, dit te koppelen met de hoogste drukkwaliteit, en uitstekende, persoonlijke service. Alle geboortekaartjes en bijpassende artikelen zijn ontwerpen die door ons zelf zijn bedacht, ontwikkeld en verfijnd en hierdoor kunnen een service aanbieden die verder gaat: ontwerpen kunnen worden aangepast aan jullie wensen, er kunnen dingen toegevoegd of afgehaald worden, alle papiersoorten zijn voor alle geboortekaartjes mogelijk en we hebben ook een zeer ruime variatie aan envelop-opties.

Daarnaast kunnen wij ook volledig custom ontwerpen maken, geheel gebaseerd op jullie wensen en ideeën. Wij willen jullie het geboortekaartje van jullie dromen aanbieden, zodat jullie de geboorte van jullie kind, zeker één van de belangrijkste gebeurtenissen van je leven, in jullie eigen stijl kunnen aankondigen! Onze collectie bestaat uit een variëteit aan stijlen, thema’s en bijzonderheden, zodat er bijna altijd wel iets voor iedereen tussen zit. Alleen een geboortekaartje is wellicht wat saai, vandaar dat we ook allerlei bijpassende artikelen aanbieden in dezelfde stijl: o.a. postzegels, stempels, babyborrel uitnodigingen, adreslabels & sluitzegels.

Wat Wij Doen

Een snelle levertijd is erg belangrijk bij geboortekaartjes. Wellicht wil niet iedereen het kaartje zo snel mogelijk versturen, maar die mogelijkheid willen wij wel bieden. We zorgen ervoor dat de voorbeelden helemaal naar wens zijn voor de geboorte, zodat na de geboorte van de kleine enkel nog de geboortedetails gewijzigd hoeven te worden. Als de definitieve voorbeelden dan voor 12:30 ‘s middags akkoord zijn, worden de geboortekaartjes dezelfde dag nog gedrukt en opgestuurd.

Geen ontwerpen uit standaard collecties en mappen bij Kleintje Designs! Elke geboortekaart is met zorg samengesteld en is bovendien ontworpen voor een specifieke doelgroep. We proberen veel variatie aan te bieden in onze collectie, zodat iedereen iets kan vinden wat ze mooi vindt. Omdat de kaartjes in eigen beheer zijn gemaakt, zijn er vaak volop wijzigingen mogelijk.

Om de geboortekaartjes in het echt te kunnen bekijken, bieden we gratis proefkaartjes aan. We versturen deze met papierstaaltjes, zodat je onze papiersoorten ook in het echt kunt zien. Het is ook mogelijk om voor €5 een gepersonaliseerde proefdruk te bestellen, met eigen tekst en op een papiersoort naar keuze.

Al onze ontwerpen zijn door ons zelf gemaakt en ontwikkeld. We willen daarom dat onze geboortekaartjes er ook piekfijn uitzien met jullie teksten en gegevens daarop: wij doen daarom zelf gratis de opmaak voor jullie. In de komende maanden rollen we echter ook nieuwe functionaliteit uit: bij steeds meer geboortekaartjes zul je zelf het ontwerp kunnen aanpassen naar je wensen.

Eind vorig jaar hebben we onze prijzen blijvend tot wel 25% verlaagd, zodat het voordeliger is geworden om een geboortekaartje van Kleintje Designs te bestellen.

Een grote collectie, boordevol verschillende stijlen, thema’s, soorten illustraties, lettertypes, etc., zodat er voor iedereen (hopelijk) iets moois bij zit.
Voor elk geboortekaartje kunnen we ook allerlei bijpassende artikelen leveren. Behoorlijk veel staat daar al van op de site, maar ook wat er nog niet op staat, kan door ons gemaakt en geleverd worden.

Naast geboortekaartjes verkopen we ook trouwkaarten, save the date kaarten, en alles daar omheen. Op weddingdesigns.nl, onze eerste site, staat een grote collectie van trouwkaarten en allerlei bijpassende artikelen. In 2017 hebben we een tweede site voor trouwkaarten gelanceerd, trouwkaartje.com. Hier kun je de trouwkaartjes allemaal zelf aanpassen. Vaak zijn er ook specifieke extra icoontjes en illustraties bij gezet, die je als clipart kan toevoegen, die bij het ontwerp passen.

EEN GREEP UIT ONZE BEOORDELINGEN

“De kaarten zijn heel mooi geworden! Inmiddels reizen ze door de brievenbus naar de gasten. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en het mooie resultaat!”

Josephine Arends

“Goedemorgen, Kaarten zijn aangekomen. Perfect ik kan niet anders zeggen. Vrienden van ons gaan ook Trouwen. Die hebben wij verteld over jullie goede service.”

Markus & Laura

“We willen je hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking: we hebben de kaarten ontvangen. Wat fijn dat ze nog zo snel geleverd konden worden! Heel fijn dat je zo met ons hebt meegedacht: het zijn prachtige kaarten geworden!”

Flor