Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Retourneren

Hoe zit het met het herroepingsrecht en de mogelijkheid tot retourneren?

Omdat eigenlijk alle producten die wij leveren tot stand worden gebracht overeenkomstig de specificaties van u, de klant, wordt het herroepingsrecht uitgesloten. Er geldt wel een annuleringstermijn van 14 dagen; elke bestelling mag kosteloos geannuleerd worden binnen 14 dagen. De enige (mogelijke) uitzonderingen hierop zijn: (1) Als u na het eerste digitale, gepersonaliseerde voorbeeld aangeeft wijzigingen te willen doorvoeren en in een latere email pas aangeeft te willen annuleren, en (2) Als u reeds uw definitieve goedkeuring heeft verleend over het door Kleintje Designs ontworpen gepersonaliseerde voorbeeld. Als deze twee uitzondering van toepassing zijn, kan Kleintje Designs kosten in rekening brengen. Indien Kleintje Designs naar aanleiding van uw definitieve goedkeuring van de Final Proof reeds tot drukken is overgegaan, is annulering niet meer mogelijk.

Kunnen wij een voor ons specifiek ontworpen (custom) geboortekaart ook annuleren als wij het uiteindelijk niet mooi (genoeg) of geschikt vinden?

Bij annulering van een custom ontworpen geboortekaartje en/of bijpassende artikelen brengen wij het afgesproken bedrag van de ontwerpkosten in rekening, tenzij anders is overeengekomen. Maar laat het ook duidelijk zijn dat ons ontwerpteam hun uiterste best doet om tot een ontwerp te komen dat aan jullie specificaties voldoet en dat jullie tot volle tevredenheid zal stemmen.
Winkelwagen