Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Betaling

Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen, altijd op veilige wijze

De betalingen vinden altijd plaats via een beveiligde, SSL, verbinding. We brengen geen extra kosten in rekening voor deze betaalmethodes.

We bieden 4 manieren van betalen aan. (1) iDeal. Dit is de gemakkelijkste en snelste betaaloplossing. Bovendien is het zeer veilig. (2) Bankoverschrijving. Kiest u voor een betaling per bankoverschrijving, dan is het mogelijk om het gehele bedrag vooraf te betalen of slechts 50% van het totaalbedrag. Het resterende bedrag moet dan binnen 14 dagen na aflevering voldaan worden. Bij bankoverschrijvingen moet rekening gehouden worden met een vertraging van enige dagen. (3) Bancontact. Dit is een betaalmogelijkheid die zeer veel gebruikt wordt in België. Belgische klanten kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig en veilig online betalingen verrichten met hun bankpas. (4) DIRECTebanking. Op het moment is dit verreweg de snelst groeiende betaalmogelijkheid in Europa. Het werkt hetzelfde als iDeal maar is ook te gebruiken door klanten met een niet-Nederlandse bankrekening. Ook voor klanten met een Nederlandse bankrekening is dit echter een snelle en uiterst veilige betaalmogelijkheid.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen

De prijzen zoals ze op de website staan zijn altijd inclusief BTW en verzendkosten. Daarnaast brengen we geen extra drukkosten in rekening, zoals je soms wel bij andere drukkerijen of online aanbieders ziet. Tenslotte brengen we ook geen kosten in rekening voor onze betaalmethodes.

Meer informatie

iDEAL

Onze belangrijkste betaalmethode voor Nederlandse klanten is iDeal, het meest gebruikte betaalmiddel van Nederlandse webwinkels. Het voordeel van iDeal is dat de klant inlogt bij zijn/haar eigen bank en de betaling afwerkt via de connectie van de bank. Dit is altijd een beveiligde (SSL) internetverbinding. In feite is iDEAL één van de beste betaalmethodes ter wereld, als je het vergelijkt met andere opties: snel, veilig en erg goedkoop.

Bancontact - mistercash

Bancontact/Mister Cash is voor onze Belgische klanten de meest gebruikte online betaalmogelijkheid. De betaling gebeurt in de vertrouwde betaalomgeving van de eigen bank en bovendien op vertrouwde wijze. Het verifiëren van de betaling gebeurt met het nummer van de bankpas en de vervaldatum, en daarna volgens het veiligheidssysteem van internetbankieren. De betaling is eenvoudig, snel en veilig.

Sofort - Directebanking

DIRECTebanking, of “sofortbanking” is een uitstekende betaalmethode uit Duitsland. Het systeem is te gebruiken door klanten met een bankrekening uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Verenigd Koninkrijk en ook Nederland. Voor een klant met een Nederlandse of Belgische bankrekening gaat het betalen op een zelfde wijze als een iDeal of MisterCash betaling. Eerst inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het internetbankieren, en vervolgens een TAN-code invoeren. De daadwerkelijke betaling vindt plaats binnen een beveiligde webomgeving waar de verkopende partij niet bij kan.

Bankoverschrijving

Tenslotte is er natuurlijk de vertrouwde bankoverschrijving. Het nadeel van een bankoverschrijving is dat het een aantal dagen kan duren voordat het geld daadwerkelijk wordt overgemaakt. Dit kan zorgen voor enige vertraging bij het drukken en versturen van een bestelling. Onze bankgegevens staan vermeld in de email die na een orderbevestiging wordt gestuurd; tevens staan ze vermeld bij het bevestigings-scherm dat verschijnt na het plaatsen van een bestelling via een bankoverschrijving. Het is handig om bij de betaling even de order-referentie te vermelden.

Winkelwagen