MODERN VINTAGE GEBOORTEKAARTJES

Modern én vintage? Dat klinkt wellicht tegenstrijdig. Niet voor onderstaande geboortekaartjes, waarbij moderne en vintage elementen moeiteloos met elkaar worden gecombineerd met vaak verrassende en mooie ontwerpen als resultaat.

Bestel je modern vintage geboortekaartjes voor 12:30 op een werkdag en de kaartjes worden dezelfde dag gedrukt en verzonden.  Uitstekende drukkwaliteit.  Hulp nodig? Wij staan voor je klaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

MODERN VINTAGE GEBOORTEKAARTJES BESTELLEN OP KLEINTJE DESIGNS

Modern én vintage? Dat klinkt wellicht tegenstrijdig. Niet voor onderstaande geboortekaartjes, waarbij moderne en vintage elementen moeiteloos met elkaar worden gecombineerd met vaak verrassende en mooie ontwerpen als resultaat. Retro en vintage worden bij kaartjes vaak als synoniemen gebruikt, al zijn ze dat niet. Een retro ontwerp doelt op het teruggaan naar oudere stijlen en hier elementen van gebruiken; bij modern vintage geboortekaartjes moet je daarom denken aan kaartjes die moderne en eigentijdse invloeden hebben, zoals bijvoorbeeld een strak lettertype of een moderne illustratie, maar waarbij ook retro stijlelementen gebruikt worden. Het zijn zo geboortekaartjes geworden die niet typisch modern zijn, maar een interessante variatie kennen waarbij ouderwetse of juist hippe retro invloeden niet geschuwd worden. Deze modern vintage geboortekaartjes zijn allen door ons zelf ontwikkeld en aanpassingen zijn daardoor mogelijk. Meer en meer van onze kaartjes zijn bovendien al zelf aan te passen in de ontwerp-module.

ONZE SERVICE

Bestel voor 12:30 op een werkdag en de kaartjes worden dezelfde dag gedrukt en verzonden. Je kaartje wordt door een medewerker bekeken en gecontroleerd (Alle overgebleven foutjes en het ontwerp zelf goed aanpassen blijven natuurlijk de verantwoordelijkheid van de klant). De geboortekaartjes worden gedrukt op zeer goede digitale drukpersen, met enorm diepe en scherpe kleuren. Onze papieropties zijn ook allemaal stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Van ons mooie standaard papier, tot de papieren met subtiele structuur, tot ons natuurlijke kraftpapier. Heb je hulp nodig? We staan voor je klaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

ANDERE THEMA’S EN STIJLEN 

Volledige Collectie Geboortekaartjes
Moderne Geboortekaartjes
Vintage Geboortekaartjes
Abstracte Geboortekaartjes
Geboortekaartjes met Dieren
Geboortekaartjes Typografie
Geboortekaartjes met Illustratie(s)
Geboortekaartjes met Voertuigen
Geboortekaartjes met Foto
Ticket Geboortekaartjes
Grappige Geboortekaartjes