Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

modern vintage geboortekaartjes

Snelle Levering

De levertijd van modern vintage geboortekaartjes met patroon is 1 tot 2 dagen, als je voor 14:30 op een werkdag bestelt.

Originele Ontwerpen

Modern én vintage? Dat klinkt wellicht tegenstrijdig. Niet voor onderstaande geboortekaartjes, waarbij moderne en vintage elementen moeiteloos met elkaar worden gecombineerd.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

modern vintage geboortekaartjes

Retro en vintage worden bij kaartjes vaak als synoniemen gebruikt, al zijn ze dat niet. Een retro ontwerp doelt op het teruggaan naar oudere stijlen en hier elementen van gebruiken. Bij modern vintage geboortekaartjes moet je daarom denken aan kaartjes die moderne en eigentijdse invloeden hebben, zoals bijvoorbeeld een strak lettertype of een moderne illustratie, maar waarbij ook retro stijlelementen gebruikt worden. Het zijn zo geboortekaartjes geworden die niet typisch modern zijn, maar een interessante variatie kennen waarbij ouderwetse of juist hippe retro invloeden niet geschuwd worden. 

Deze modern vintage geboortekaartjes zijn allen door ons zelf ontwikkeld en aanpassingen zijn daardoor mogelijk. 

Bestel voor 14:30 op een werkdag en de kaartjes worden dezelfde dag gedrukt en verzonden. Je kaartje wordt door een medewerker bekeken en gecontroleerd. (Alle overgebleven foutjes en het ontwerp zelf goed aanpassen blijven natuurlijk de verantwoordelijkheid van de klant.) De geboortekaartjes worden gedrukt op zeer goede digitale drukpersen, met enorm diepe en scherpe kleuren. Onze papieropties zijn ook allemaal stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Van ons mooie standaard papier, tot de papieren met subtiele structuur, tot ons natuurlijke kraftpapier. Heb je hulp nodig? We staan voor je klaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

onze service

Winkelwagen