Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

sluitzegels voor geboortekaartjes

Levering

De levertijd van een sluitzegel is, afhankelijk van het formaat, 2 tot 7 dagen. Ronde sluitzegels hebben de langste levertijd.

Mooie Kwaliteit

De sluitzegels worden op mooi stickerpapier gedrukt met goede kleurechtheid. Gebaseerd op onze geboortekaart ontwerpen.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

Sluitzegels voor bij geboortekaartjes

Prachtige, uitgebreide en gedetailleerde sluitzegels die perfect passen bij onze geboortekaartjes: vrijwel allemaal zijn ze bovendien gepersonaliseerd met een naam en eventueel geboortedatum van de baby. Dergelijke gepersonaliseerde sluitzegels zijn vrij uniek in Nederland en geven een bijzondere, persoonlijke touch aan de geboortekaart. Ze zijn beschikbaar in zowel een vierkant als rond formaat. De vierkante variant kan direct met de geboortekaartjes meegestuurd worden. De ronde zegel heeft een levertijd van ongeveer een week. Het is dus handig om dit al van te voren te bestellen.

sluitzegels.png

Bij veel geboortekaartjes is het redelijk gemakkelijk om een bepalend stijl of ontwerp element te verwerken tot sluitzegel. Dit kan de kleur en het lettertype zijn, maar ook bijvoorbeeld de wereld vol dieren of een wereld aan steden. De sluitzegel is dan als het ware een mini versie van het geboortekaartje. Bij andere geboortekaartjes kun je een enkel element nemen, zoals een bepaalde illustratie, en dit centraal zetten op de sluitzegel. Soms wil je de naam van de baby nog even geheim houden en dan kun je een ander woord of alleen de geboortedatum op de zegel zetten. Als dat je niks uitmaakt, kun je de zegels natuurlijk ook personaliseren met de naam van jullie kindje. Je kunt er dus allerlei kanten mee op qua invulling. Op deze pagina vind je alle standaard ontwerpen die je meteen kan bestellen. Zoek je iets anders? Stuur ons dan even een berichtje.

Sluitzegels die passen bij de ontwerpstijl van het geboortekaartje

Nog meer bijpassend moois

Adreslabels

Mooie labels die aansluiten bij onze geboortekaartjes.

Babyborrel

Kleine kaartjes waarmee je vrienden en familie kunt uitnodigen.

Posters

Het geboortekaartje van je kindje in groot formaat aan de muur.

Stempels

Houten stempels waarop elementen van het ontwerp zijn verwerkt.

Winkelwagen