SLUITZEGELS

Gepersonaliseerde sluitzegels in vierkant of rond formaat.  Vierkante sluitzegels worden met geboortekaartjes meegestuurd, ronde sluitzegels hebben een langere levertijd (5 tot 8 dagen). Het is wijs om ronde sluitzegels vooruit te bestellen.  Uitstekende drukkwaliteit. Hulp nodig? Wij staan voor je klaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SLUITZEGELS BESTELLEN OP KLEINTJE DESIGNS

Prachtige, uitgebreide en gedetailleerde sluitzegels die perfect passen bij onze geboortekaartjes: vrijwel allemaal zijn ze bovendien gepersonaliseerd met een naam en eventueel geboortedatum van de baby. Dergelijke gepersonaliseerde sluitzegels zijn, zover wij weten, uniek in Nederland en geven een bijzondere, persoonlijke touch aan de geboortekaart.

SLUITZEGELS PASSEN BIJ DE ONTWERPSTIJL VAN HET GEBOORTEKAARTJE

Bij veel geboortekaartjes is het redelijk gemakkelijk om een bepalend stijl of ontwerp element te verwerken tot sluitzegel. Dit kan de kleur en het lettertype zijn, maar ook bijvoorbeeld de wereld vol dieren of een wereld aan steden. De sluitzegel is dan als het ware een mini versie van het geboortekaartje. Bij andere geboortekaartjes kun je een enkel element nemen, zoals een bepaalde illustratie, en dit centraal zetten op de sluitzegel,