First things, first… (Na je bestelling)

Je kunt op twee manieren bestellen bij Kleintje Designs: door in de ontwerptool zelf je kaartje aan te passen en vervolgens te bestellen (dit kan bij steeds meer geboortekaartjes), of door op de bestelpagina de juiste tekst door te geven waarna wij digitale voorbeelden ter goedkeuring maken. Normaal gesproken maken wij binnen een werkdag de eerste voorbeelden. Als je zelf het kaartje hebt aangepast, dan is dit uiteraard niet nodig en gaan wij gelijk over tot het drukken en opsturen van de kaartjes!

Levertijd

Het is voor veel mensen belangrijk om de geboortekaartjes zo snel mogelijk na de geboorte te versturen, dus wij doen er ook echt ons best voor om dat steeds te realiseren. Het is het makkelijkst en meest efficiënt om de bestelling wat eerder te plaatsen, zodat we ruim de tijd hebben om de opmaak helemaal naar wens te maken (dit geldt voor de kaartjes waarvan je het ontwerp nog niet zelf kunt aanpassen). Op deze manier hoeven na de geboorte van de baby alleen nog de laatste details aangepast te worden.

Als je op een werkdag voor 11.30 ‘s ochtends de details zoals naam en gewicht doorgeeft, ontvang je als laatste check nog de aangepaste voorbeelden en als je akkoord voor 12:30 binnen is, worden de kaarten dezelfde (werk)dag gedrukt en verstuurd (let op: dit is geen garantie maar een indicatie).

Heb je het geboortekaartje zelf aangepast in de ontwerptool, dan gaan wij de kaartjes zo snel mogelijk drukken en opsturen. Heb je de bestelling op een werkdag voor 12:30 geplaatst, dan worden de kaartjes (doorgaans) dezelfde dag gedrukt en verstuurd! Houdt er rekening mee dat bepaalde soorten enveloppen een iets langere levertijd kunnen hebben. Witte enveloppen worden altijd gelijk met de geboortekaartjes meegestuurd.

Internationale Bestellingen

Uiteraard accepteren wij ook orders uit België en andere Europese landen. U kunt eenvoudig uw bestelling plaatsen en wij regelen de verzending net als elke andere order. Voor sommige landen geldt een extra toeslag van een paar euro. Het is altijd mogelijk vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een offerte. Ook zal het voor internationale bestemming vaak een dag of 2 langer duren voordat het pakket arriveert. Bestellingen uit België hebben overigens normaal gesproken gewoon een levertijd van 1 dag, hetzelfde als een pakket binnen Nederland.

Vervoerder: DHL

Voor onze pakket-verzendingen maken we gebruik van de diensten van de pakketservice van DHL. DHLforyou levert ook op zaterdag, dus een op vrijdag verstuurd pakket kan gewoon zaterdag worden bezorgd.

Proefdrukken worden normaal gesproken met briefpost van DHL verstuurd, zodat het gewoon door de brievenbus kan.

Onze gratis proefkaartjes worden altijd met PostNL briefpost verstuurd.

Stempels en andere bijpassende artikelen worden soms met DPD verstuurd.