Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Verzending & Bezorging

Wat is de levertijd van de kaarten?

Kaartjes besteld op maandag tot en met vrijdag vóór 14:30 uur worden doorgaans dezelfde dag gedrukt en verzonden. Je kaarten worden na 1 tot 2 dagen bezorgd door DHL. 

Deze levertijd geldt alleen als je het geboortekaartje zelf hebt aangepast in de ontwerptool.

De levertijd van vintage of gekleurde enveloppen, postzegels, stempels en ronde sluitzegels kan langer zijn; houd rekening met 2 tot 4 dagen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten naar Nederland en België zijn gratis.

Track & Trace

Nadat je bestelling is verstuurd, geven wij per email een track & trace door. Zo kun je het pakket in de gaten houden. Bij proefdrukken is er geen track & trace, omdat ze met brievenbuspost worden verstuurd. 

Versturen jullie ook naar het buitenland?

Naast onze standaard service naar Nederland en België versturen we ook pakketten naar andere landen. Neem even contact met ons op voor de verzendkosten, want die kunnen nogal uiteen lopen.

De geboortekaartjes worden verstuurd met DHL

Voor het versturen van pakketten maken we gebruik van DHL. De levertijd is doorgaans 1 dag, na verzending.

Voor proefdrukken en proefkaartjes maken we gebruik van briefpost. De levertijd is in de meeste gevallen ook 1 dag, maar houdt er rekening dat briefpost naar België tegenwoordig een aantal dagen langer kan duren.

Winkelwagen