Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

enveloppen voor geboortekaartjes

Gekleurde enveloppen

Mooie kwaliteit enveloppen: 120 grams, mooie flapvorm, veel opties. 

Metallic enveloppen

Prachtige parelmoer enveloppen: 120 grams, fraaie puntklep, in 11 verschillende kleuren.

Kraftpapier enveloppen

Bijzondere enveloppen: 100 grams kraftpapier, mooie vorm, twee opties. Past uitstekend bij vintage ontwerpen, maar ook zeker bij allerlei andere stijlen.

Bij het bestellen van een geboortekaartje wordt er een optie gegeven voor de enveloppen. Hier kun je kiezen uit een witte envelop (de standaard keuze), een gekleurde envelop (+€0,50) of de vintage kraftpapier envelop of de bruin-geribbelde kraftpapier envelop (beiden +€0,50).

Onder de gekleurde envelop valt de normale gekleurde enveloppen zoals je die hierboven ziet en de metallic enveloppen, ook op deze pagina.

De levertijd van de gekleurde en metallic enveloppen is 1 tot 2 dagen. De vintage enveloppen duren meestal 2 tot 3 dagen. Witte enveloppen worden meteen met de geboortekaartjes meegestuurd. Plaats je al van te voren de bestelling, dan sturen we de enveloppen alvast gratis naar je toe. Dat scheelt weer een stukje in de voorbereiding.

De juiste envelop selecteren & informatie over de levertijden

Enveloppen van te voren ontvangen

Heel handig om de enveloppen al een aantal weken voor de geboorte van jullie kindje te ontvangen. Dan kun je alvast de adressen erop schrijven en een en ander voorbereiden. Bestel eenvoudig alvast je kaartjes in het juiste aantal en wij sturen de enveloppen binnen een dag of drie al naar je toe. Zet er wel even bij dat de kaartjes nog niet gedrukt moeten worden.

Winkelwagen