GEBOORTEKAARTJES MET VOERTUIGEN

Bestel je geboortekaartjes met voertuigen voor 12:30 op een werkdag en de kaartjes worden dezelfde dag gedrukt en verzonden.  Uitstekende drukkwaliteit.  Hulp nodig? Wij staan voor je klaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

GEBOORTEKAARTJES MET VOERTUIGEN

“Voertuig” klinkt niet heel erg interessant, maar we hebben het hier natuurlijk over concrete vervoermiddelen zoals auto’s, busjes, vliegtuigen, zeppelins, maar ook kinderwagens, zeilschepen, raketten en zelfs een grote hoeveelheid ballonnen of een ooievaar! Voertuigen in allerlei soorten en maten spelen vaak een grote rol in de verbeelding van kleine kinderen (en zelfs van volwassenen…). Het spreekt dan ook voor zich dat wij een selectie aan geboortekaartjes hebben ontworpen waarop voertuigen en andersoortige vervoermiddelen, van welke soort dan ook, een rol spelen. Op zoek naar een voertuig wat niet op onderstaande geboortekaartjes gebruikt wordt? Wellicht kunnen we een ontwerp klaar spelen met het gewenste voertuig!

BESTELLEN OP KLEINTJE DESIGNS

Pas je favoriete geboortekaartje zelf aan in de ontwerptool. Pas de tekst aan, lettertypes, kleuren, wanneer mogelijk kleuren van figuren en illustraties. Spreek je eigen creativiteit aan en maak het kaartje van je dromen. De geboortekaartjes op deze pagina hebben allemaal een of ander transportmiddel. Het zijn vaak leuke, grappige figuren, die een mooie basis kunnen vormen voor een geboortekaart. Heb je het ontwerp aangepast? Plaats dan je bestelling. Als deze voor 12:30 is geplaatst op een werkdag, dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en opgestuurd. (Gekleurde en vintage enveloppen, postzegels en posters hebben een langere levertijd.)