POSTERS

 Poster van geboortekaartje in verschillende formaten zoals A3, A2 en vierkant.  Poster wordt op premium papier gedrukt.  Kan worden geleverd met handgemaakte houten lijst.  Poster kan ook als canvas geleverd worden, eventueel met houten baklijst.  Levertijd is 2 tot 7 dagen (afhankelijk van het type).  Uitstekende, kleurechte kwaliteit.  Hulp nodig? Wij staan voor je klaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

POSTER VAN GEBOORTEKAARTJE BESTELLEN OP KLEINTJE DESIGNS

Een grote variant van het geboortekaartje voor aan de muur als aandenken? De leuke en originele geboortekaartjes van Kleintje Designs zijn ook als poster te bestellen. Afhankelijk van het ontwerp van het kaartje, is het in een groot vierkant formaat, of A3 tot A2 formaat te bestellen. Ook voor de papiersoort zijn er mogelijkheden, maar dit is ook afhankelijk van het formaat. Op deze pagina staan momenteel een beperkt aantal opties, maar het is absoluut mogelijk voor elk geboortekaart ontwerp. Vraag ons om de mogelijkheden.

MET EEN GERUST HART BESTELLEN

Na het bestellen van een poster van geboortekaartje, maken wij een digitaal voorbeeld ter goedkeuring van jullie poster. Wij nemen daarna persoonlijk contact met jullie op per email en sturen het voorbeeld naar jullie toe. Jullie kunnen daar akkoord op geven, waarna we de poster gaan drukken. De levertijd van een poster is 2 tot 3 dagen. Mocht er iets niet in orde zijn na ontvangst, neem snel contact met ons op en wij proberen het op te lossen. Wij zijn trots op onze persoonlijke service en snelle verwerkingstijd: bestel met een gerust hart bij Kleintje Designs.