Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

poster van geboortekaart

Levering

De levertijd van een poster van geboortekaartje is 2 tot 7 dagen, afhankelijk van de opties die je kiest bij het bestellen (bijv. op canvas of met een houten lijst).

Uitstekende Kwaliteit

De posters worden op mooi papier gedrukt met goede kleurechtheid. Gebaseerd op onze geboortekaart ontwerpen.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

Poster van geboortekaartje bestellen

Een grote poster van het geboortekaartje voor aan de muur als aandenken? De geboortekaartjes van Kleintje Designs zijn ook als poster te bestellen. Afhankelijk van het ontwerp van het kaartje, is het in een groot vierkant formaat, of A3 tot A1 formaat te bestellen. Overigens is het niet altijd een kopie van het geboortekaartje, we pakken soms ook één element van het ontwerp en blazen dit op tot groot formaat. Is er een bepaalde illustratie van bijvoorbeeld een dier die je graag op de poster wilt hebben? Dit kan bijna altijd. 

Ook voor de papiersoort zijn er verschillende mogelijkheden, maar dit is ook afhankelijk van het formaat. Voor de kleinere formaten (A3 en klein vierkant) kun je kiezen uit al onze luxe papiersoorten en ons standaard 340 grams papier. Grotere posters worden op posterpapier gedrukt. Een andere prachtige optie is canvas. Een heel ander effect, dit is een mooie, luxe optie. Daarnaast hebben voor bepaalde formaten ook de mogelijkheid van een houten lijst. Stuur ons een berichtje als je meer over de mogelijkheden wilt horen.

Na het bestellen van een poster van geboortekaartje maken wij een digitaal voorbeeld ter goedkeuring van jullie poster. Wij nemen daarna persoonlijk contact met jullie op per email en sturen het voorbeeld naar jullie toe. Jullie kunnen daar akkoord op geven, waarna we de poster gaan drukken. Wijzigingen zijn altijd nog mogelijk. En heb je iets specifieks gedaan bij het aanpassen van de geboortekaartjes, dan kunnen we dat ook bij de poster gewoon toepassen. De levertijd van een poster is 2 tot 7 dagen (afhankelijk van de opties). Een houten lijst duurt een stuk langer dan andere opties. 

Mocht er iets niet in orde zijn na ontvangst, neem snel contact met ons op en wij proberen het op te lossen. Wij zijn trots op onze persoonlijke service en snelle verwerkingstijd: bestel met een gerust hart bij Kleintje Designs. 

Werkwijze & Levertijd

Nog meer bijpassend moois

Adreslabels

Mooie labels die aansluiten bij onze geboortekaartjes.

Babyborrel

Kleine kaartjes waarmee je vrienden en familie kunt uitnodigen.

Stempels

Houten stempels waarop elementen van het ontwerp zijn verwerkt.

Sluitzegels

Vierkante of ronde sluitzegels om de enveloppen wat op te vrolijken.

Geboortekaart Poster | Geboortekaartje bewaren als herinnering
Winkelwagen