VINTAGE GEBOORTEKAARTJES

Vintage geboortekaartjes, van conceptuele geboortekaartjes zoals het vintage ticket of de toegangskaart, tot een simpel ontwerp waarbij enkel een illustratie van een ouderwets wiegje centraal staat. We vinden het ook heerlijk om retro invloeden te combineren met strakke en moderne concepten, om zo een retro geboortekaartje te maken voor nu.

Bestel je vintage geboortekaartjes voor 12:30 op een werkdag en de kaartjes worden dezelfde dag gedrukt en verzonden.  Uitstekende drukkwaliteit.  Hulp nodig? Wij staan voor je klaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

VINTAGE GEBOORTEKAARTJES BESTELLEN OP KLEINTJE DESIGNS

Het gebruiken van retro elementen en thema’s in het algemeen, en bij stationary in het bijzonder, is momenteel erg trendy. Eigenlijk is vintage dus vandaag de dag modern. Ok, voorbij de ironie: vintage/retro stijlinvloeden mogen dan in trek zijn, ze kunnen bovenal gewoon heel mooi en origineel zijn. Dat is te zien aan onderstaande vintage geboortekaartjes, waarbij retro/vintage elementen vaak goed te onderscheiden zijn. Het is bij het ene kaartje misschien de illustratie die ouderwets overkomt. Bij het andere ontwerp zijn het de kleuren, figuren en lettertypes in retro stijl die speels met elkaar zijn verwerkt. Een vintage invloed kan dus op allerlei manieren een rol spelen. De onderstaande selectie is dan ook breed en er is voor ieder wat wils. Van conceptuele geboortekaartjes zoals het vintage ticket of de ticket op kraft, of het vintage vliegtuigticket, tot een simpel ontwerp waarbij een prachtige geschilderde illustratie van een mooi bootje centraal staat. We vinden het ook heerlijk om retro invloeden te combineren met strakke en moderne concepten, om zo een retro geboortekaartje te maken voor nu (zie ook onze modern vintage geboortekaartjes). Op deze pagina vind je dus onze vintage geboortekaartjes.

ONZE SERVICE

Bestel voor 12:30 op een werkdag en de kaartjes worden dezelfde dag gedrukt en verzonden. Je kaartje wordt altijd nog door een medewerker bekeken en gecontroleerd (Alle overgebleven foutjes en het ontwerp zelf goed aanpassen blijft natuurlijk de verantwoordelijkheid van de klant). De kaartjes worden gedrukt op zeer goede digitale drukpersen, met enorm diepe en scherpe kleuren. Onze papieropties zijn ook allemaal stuk voor stuk uitstekend. Van ons mooie standaard papier, tot de papieren met subtiele structuur, tot ons natuurlijke kraftpapier. Heb je hulp nodig? We staan voor je klaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

HOE WERKT HET MET BESTELLEN?

Als je klikt op “kaartje personaliseren” laadt de ontwerptool lager op de pagina en kun je meteen aan de slag met het geboortekaartje. Pas gemakkelijk en snel de teksten aan door er simpelweg op te klikken. Je kunt dan ook het lettertype veranderen, de lettergrootte, de kleur van de tekst en meer. Via het kopje Clipart rechts bovenaan kun je allerlei icoontjes, figuurtjes en illustraties toevoegen om je het ontwerp eigen te maken. Via het kopje Tekst kun je een extra tekstvak toevoegen aan je vintage geboortekaartje, en via het kopje Afbeelding kun je een foto van je kindje op het kaartje plaatsen. Links bovenin vindt je een knopje om je aangepaste ontwerp op te slaan (icoontje van floppy) en om het later weer in te laden (pijltje omhoog). Ben je klaar met aanpassen, selecteer dan de juiste opties en bestel of een proefdruk voor €4 of de definitieve bestelling door op “in winkelmand” te klikken. Van daaruit kun je de bestelling afronden.

ANDERE THEMA’S EN STIJLEN 

Volledige Collectie Geboortekaartjes
Moderne Geboortekaartjes
Geboortekaartjes met Bloemen
Modern-Vintage Geboortekaartjes
Geboortekaartjes met Dieren
Geboortekaartjes Typografie
Geboortekaartjes met Illustratie(s)
Geboortekaartjes met Voertuigen
Geboortekaartjes met Foto
Ticket Geboortekaartjes
Grappige Geboortekaartjes