Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Over Ons

We zijn ooit begonnen als klein, onafhankelijk ontwerpbureau

Ooit zijn we in hartje Amsterdam, in de Jordaan, begonnen als klein en onafhankelijk ontwerpbureau om kaartjes te ontwerpen die we mooi vonden, waar we plezier aan beleefden, en waarvan we hoopten dat anderen dat ook zouden doen. We zijn in 2011 begonnen met trouwkaarten, maar al snel ontwierpen we ook geboortekaartjes. Het is duidelijk dat we hier nooit mee zijn gestopt! Nu, anno 2021, vinden we nog steeds veel plezier en voldoening in het vormgeven van unieke geboortekaartjes die jullie als ouders kunnen gebruiken om jullie nieuwe kroost aan de wereld voor te stellen. Het is een dankbare taak, waar we ook serieus mee omgaan.

Productkwaliteit staat voorop, van zowel het ontwerp als het fysieke product

We vinden het maken van een fysiek product erg leuk en het geeft ook allerlei mogelijkheden om het op een bijzondere wijze te doen. Daarom is het ontzettend belangrijk om veel opties aan te bieden qua papier, formaat en enveloppen. Papiersoorten zoals ons geschepte papier of Conqueror papier geven ons een gevoel van blijdschap als we een kaartje in de hand houden en de fijne structuur voelen. Of bijvoorbeeld het unieke Paperwise, een prachtig milieuvriendelijk en toekomstbestendig idee: geef landbouwafval een tweede leven door er papier van te maken! Ambitieus, innovatief en het helpt hopelijk een beetje om onze schitterende natuur te behouden.

Wat wij doen . . . Wat wij belangrijk vinden . . .

Snelle levertijd

Heb je een geboortekaartje aangepast en voor 14:30 besteld op een werkdag, dan worden de kaartjes doorgaans dezelfde dag gedrukt en verzonden. We doen er ontzettend ons best voor dit waar te maken. 

Exclusieve ontwerpen

We maken al onze ontwerpen zelf, vaak met hulp van illustratoren en tekenaars die fantastische figuren, illustraties en vormen maken, die wij weer voor de vormgeving van geboortekaartjes gebruiken.

Een scherpe prijs

Een paar jaar geleden hebben we onze prijzen blijvend tot wel 25% verlaagd, zodat het voordeliger is geworden om een geboortekaartje van Kleintje Designs te bestellen.

Andere, bijpassende, artikelen

Voor elk geboortekaartje kunnen we ook allerlei bijpassende artikelen leveren. Behoorlijk veel staat daar al van op de site, maar ook wat er nog niet op staat, kan door ons gemaakt en geleverd worden.

Een persoonlijke benadering

We vinden het leuk om mensen blij te maken met onze ontwerpen en daarom is een persoonlijke benadering voor ons het fundament van alles. Daar begint het. Je kunt ons op werkdagen bellen; berichtjes per email en het contactformulier proberen we altijd binnen een dag op te reageren.

Wat doen we nog meer?

Trouwkaarten ontwerpen en alles wat daar bij komt kijken. We proberen ook hier flexibel te zijn en onze klanten te helpen met wat ze nodig hebben. Daarom bieden we ook allerlei bijpassende kaartjes, stickers en stempels aan.

Onze gegevens . . . Dit zijn wij . . .

Adresgegevens

Menkemaheerd 73
9737LC Groningen
(Geen bezoekadres)

Bedrijfsgegevens

Wedding Designs / Kleintje Designs
Kvk.nr: 52485935
BTW.nr: NL267428340B01

Contactgegevens

Bericht: Contactformulier
Email: info[@]kleintjedesigns.nl
Tel: 050-2111 830

Winkelwagen