GEBOORTEKAARTJES MET BLOEMEN

Bloemen zijn prachtig en groeien en bloeien op onze wereld in een ontzettend grote diversiteit. Ze vormen ook een bijna perfect onderwerp om te illustreren, omdat je er alle kanten mee op kan. Hieronder staan een heel aantal geboortekaartjes met bloemen, dat wil zeggen dat er een bloem of meerdere bloemen zijn gebruikt op deze kaartjes. Soms maar een klein bloempje ergens in een hoekje, maar toch… Je vindt ze hier met waterverf geschilderd, met de hand getekend, of digitaal gecreëerd en in allerlei kleuren en stijlen. Wellicht zit er iets voor jullie tussen. Bekijk ook onze volledige collectie geboortekaartjes.

Bestel je geboortekaartjes met bloemen voor 12:30 op een werkdag en de kaartjes worden dezelfde dag gedrukt en verzonden.  Uitstekende drukkwaliteit.  Hulp nodig? Wij staan voor je klaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie, of stuur ons een bericht via het contactformulier.

GEBOORTEKAARTJES MET BLOEMEN BESTELLEN

Geboortekaartjes met bloemen, vrolijke en kleurrijke, of meer minimalistische, strakke bloemen. Bloemetjes die een prominente rol spelen op het kaartje, of slechts klein ergens verschijnen… Je krijgt het idee… Er zijn natuurlijk veel geboortekaartjes met bloemetjes omdat bloem-illustraties en tekeningen vrolijkheid en kleur brengen, waardoor ze erg geschikt zijn voor geboortekaart ontwerpen. Bij bovenstaande kaartjes zit er veel onderscheid tussen de gebruikte bloemen: van de minimalistische, strakke bloemen van Boom van Geluk, tot de gedetailleerde, handgeschilderde bloemen van Lieve Olifant. Het kan alle kanten op. Bij deze ontwerpen waarbij bloemen een belangrijke rol spelen, zou je ook kunnen denken aan een bijzondere papiersoort zoals geschept of linnenpapier. Dergelijk papier met een fijne structuur past bijvoorbeeld uitstekend bij de waterverf bloem-illustraties.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Op deze pagina zou je alle geboortekaartjes in onze collectie moeten vinden met bloemen. Vind je hier niet zo gemakkelijk wat je zoekt, dan kun je ook onze volledige collectie geboortekaarten bekijken. Wil je één van deze kaartjes bestellen? Klik dan op het betreffende kaartje en daarna op “kaartje personaliseren.” Je kunt dan gelijk het hele kaartje aanpassen naar je wensen. Plaats het daarna meteen in de winkelmand om een proefdruk te bestellen of de echte bestelling te plaatsen. Wil je iets aan het ontwerp aanpassen dat je niet in de ontwerptool voor elkaar krijgt, vraag het ons dan gerust. We denken graag met je mee!

ANDERE THEMA’S EN STIJLEN 

Moderne Geboortekaartjes
Vintage Geboortekaartjes
Modern-Vintage Geboortekaartjes
Geboortekaartjes met Dieren
Geboortekaartjes Typografie
Geboortekaartjes met Illustratie(s)
Geboortekaartjes met Voertuigen
Geboortekaartjes met Foto
Ticket Geboortekaartjes
Grappige Geboortekaartjes