Geboortekaartje Wereld van Dieren (Petrol)

2,604,00

Een behoorlijk exotische variant van onze Wereld van Dieren ontwerpen, geboortekaartje Petrol (Wereld van Dieren) brengt een nieuwe verzameling leuke diertjes die onze wereld bevolken.

| Klik op “KAARTJE PERSONALISEREN” | Ontwerptool laadt lager op de pagina | Pas ontwerp aan | Plaats juiste aantal in winkelmand en reken af | Hulp nodig?
Kaartje Personaliseren
SKU: 358 Categorie:

Beschrijving

Een behoorlijk exotische variant van onze Wereld van Dieren ontwerpen, geboortekaartje Petrol brengt een nieuwe verzameling leuke diertjes die onze wereld bevolken. De trendy kleur “petrol” wordt gebruikt als accentkleur op de voor- en binnenzijde, maar dit kan gemakkelijk gewijzigd worden in de ontwerptool.

Op dit geboortekaartje zijn o.a. de volgende dieren verwerkt: een vos, olifant, neushoorn, gans, dingo, egel, konijn, kip, gorilla, leeuw, schildpad, struisvogel, vlinder, vogel, armadillo, eend. Met andere woorden, het is absoluut een groot dieren feest. Via de clipart knop kun je de dieren uit dit ontwerp ook op andere plekken van de geboortekaart toevoegen. Bijvoorbeeld op de binnenzijde of de achterkant.

Kijk ook eens naar de bijpassende artikelen, meer naar onder op de pagina, voor de andere geboortekaarten met een vergelijkbaar thema.

Geboortekaartje Petrol (Wereld van Dieren) wordt standaard gedrukt op mooie kwaliteit, 340 grams, papier.
Verschillende (luxe) papiersoorten mogelijk, zoals geschept papier.
Inclusief witte envelop (gekleurde of vintage enveloppen mogelijk).
Afmetingen: 27 x 13,5 cm (envelop: 14 x 14 cm).
Type: Dubbele, gevouwen kaart.
Ontwerpstijl: Modern & Eigentijds.

Prijstabel

Vanaf 1 (proef) 20 50 100 200
Prijs per stuk €4  €2,60  €2,45  €2,05  €1,70 
   
Toeslag linnen,
conqueror, geschept
€0,20
Toeslag kraft,
parelmoer papier
€0,25
Witte envelop incl.
Vintage envelop €0,50
Gekleurde envelop €0,50

Levertijd

De levertijd van dit geboortekaartje is 1 tot 2 dagen. Heb je het kaartje in de ontwerptool zelf aangepast en de bestelling voor 12:30 op een werkdag geplaatst, dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Dit geldt ook voor proefdrukken.

De levertijd van vintage of gekleurde enveloppen, postzegels, stempels en ronde sluitzegels kan langer zijn; houd rekening met 2 tot 4 dagen. Witte enveloppen worden bijna altijd met de kaarten samen opgestuurd en zorgen dus niet voor een langere levertijd.

Andere suggesties…

Kleintje Designs