Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Geboortekaartje: Vintage (Foto)

Prachtig ontworpen geboortekaartje: op een lint staan de initialen van de baby vermeld; centraal op de voorkant is de schattigste foto van de baby die gevonden kon worden, geplaatst; en de omlijning van de foto maakt de kaart schitterend af.

Prachtig ontworpen geboortekaartje Vintage Foto: op een lint staan de initialen van de baby vermeld; centraal op de voorkant is een schattige foto van de baby en de omlijning van de foto maakt de kaart schitterend af. Het kader om de foto, de omlijning, op de voorkant, geeft een vintage draai aan het ontwerp zonder de aandacht van de foto af te leiden. Het zet juist de focus geheel op de foto.  De binnenzijde en achterkant zijn uitgevoerd op een olijfgroene achtergrond, met op de binnenzijde ruimte voor andere gegevens zoals de geboortedetails, gewenste bezoektijden en wellicht een mooi gedichtje? De foto kan door ons met een mooi filter bewerkt worden, een sepia of zwart-wit filter, of nog iets anders. Dit werkt zeer goed met de juiste foto. Onzeker over de foto? Stuur ons de foto per email toe en wij kijken er goed naar en doen een voorstel voor het filter. Het is altijd wijselijk om de originele foto te sturen, zo groot mogelijk qua resolutie.

Winkelwagen