Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

geboortekaartjes met boom of meerdere bomen

Snelle Levering

Geboortekaartjes met boom worden doorgaans de volgende dag geleverd, als je voor 14:30 op een werkdag bestelt.

Uitstekende Kwaliteit

Al onze kaartjes worden gedrukt op de beste kwaliteit digitale drukpersen op de markt.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

geboortekaartjes met boom of meerdere boompjes - botanische ontwerpen

Geboortekaartjes met boom: ontwerpen waarbij een boom, of meerdere bomen, een rol spelen. Groene takken of kleurrijke, bizarre bomen, of juist abstract ontworpen boompjes, tot een waar varen-patroon: één ding in het gemeen, namelijk, op deze geboortekaartjes staat altijd (een deel van) een boom of plant. Bomen zijn natuurlijk ontzettend belangrijke planten voor het welzijn voor onze planeet; daarnaast zijn bomen ook nog eens erg mooi. Ze staan voor leven, voor de natuur, voor groen. Geen wonder dat boom-illustraties, in wat voor vorm dan ook, vaak gebruikt worden in allerlei ontwerpen, ook voor geboortekaartjes.

Als je klikt op “kaartje personaliseren” laadt de ontwerptool lager op de pagina en kun je meteen aan de slag met deze geboortekaartje met boom. Je kunt dan ook clipart toevoegen die wij al hebben klaargezet, zoals allerlei icoontjes, diertjes, etc. Op deze manier kun je een eigen accent aanbrengen. Dit geldt ook voor het aanpassen van de lettertypes en de kleuren van de tekst en dergelijke. Er zijn allerlei dingen te veranderen, mocht je dat willen, of je past gewoon de tekst en gegevens aan en laat het ontwerp verder hetzelfde. Elk ontwerp is met veel liefde samengesteld, dus we hopen dat dat ook goed doorkomt. Mocht je nog andere dingen willen toevoegen of veranderen, vraag ons gerust om de mogelijkheden. We helpen altijd graag mee met verdere personalisatie. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een bepaalde illustratie van een boom dat op een ander geboortekaartje staat.

wat kunnen wij voor je doen?

Winkelwagen