Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

geometrische geboortekaartjes

Snelle Levering

De levertijd van geometrische geboortekaartjes is doorgaans 1 dag, als je voor 14:30 op een werkdag bestelt.

Uitstekende Kwaliteit

Al onze geometrische kaartjes worden gedrukt op de beste kwaliteit digitale drukpersen op de markt.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

geometrische geboortekaartjes

Op deze themapagina vind je al onze geometrische geboortekaartjes, allen met geometrische figuren van dieren. Er staan niet eens zo heel veel verschillende dieren bij, maar we hebben een hele grote database met dit soort illustraties. Dus zoek je iets specifieks? Wij hebben het vast wel. Doorgaans kunnen we een ander dier ook gemakkelijk inpassen op één van deze ontwerpen. Voor zij-aanzicht diertjes is geboortekaartje Geometrische Diertjes (al dan niet op kraftpapier gedrukt) logischerwijs zeer geschikt. Er staan momenteel vier diertjes op, een stier, beer, leeuw en een olifant. Een ontwerp met geometrisch vooraanzicht is geboortekaartje Vos. Een dierengezicht van voren gezien geeft toch weer een heel ander effect. Een geometrische vorm is bijzonder minimalistisch en zet dan ook een zeer modern beeld neer. 

Pas je favoriete geometrische geboortekaartje zelf aan in de ontwerptool. Pas de tekst aan, lettertypes, kleuren, wanneer mogelijk kleuren van figuren en illustraties. Spreek je eigen creativiteit aan en maak het kaartje van je dromen. Heb je het ontwerp aangepast? Plaats dan je bestelling. Als deze voor 14:30 is geplaatst op een werkdag, dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en opgestuurd. (Gekleurde en vintage enveloppen, postzegels en posters hebben een langere levertijd.) Nadat het pakket verstuurd is, sturen we je een track & trace zodat je de voortgang in de gaten kunt houden. Hulp nodig bij het ontwerpen of andere vragen? Stuur ons gelijk even een berichtje en we helpen je verder.

bestellen

Winkelwagen