Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

geboortekaartjes met olifantje

Snelle Levering

De levertijd van deze geboortekaartjes met olifantje is 1 tot 2 dagen, als je voor 14:30 op een werkdag bestelt.

Uitstekende Kwaliteit

Al ons drukwerk wordt gedrukt op de beste kwaliteit digitale drukpersen op de markt.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem contact met ons op.

geboortekaartjes met olifantje

In onze collectie geboortekaartjes hebben we veel ontwerpen met diertjes, omdat ze zo perfect passen op een geboortekaartje. Lief, schattig en mooi: woorden die we vaak  toepassen op dieren, zijn ook woorden die we op een baby betrekken. 

Eén dier dat vaak terugkomt is de olifant, vandaar dat we voor het gemak even alle geboortekaartjes met olifantje op deze pagina hebben verzameld. De stijl van de gebruikte olifant illustraties loopt sterk uiteen, dus als je een olifant op je geboortekaartje wilt dan zou er toch iets bij moeten zitten! Er zitten eigentijdse silhouet olifanten tussen, zoals bij geboortekaartje Dieren Feest, en een geometrische variant. Verder hebben we een geschilderde olifant op geboortekaartje Lieve Olifant, waarbij het ontwerp is afgemaakt met prachtige bloemen en een bloemenpatroon. Op sommige geboortekaartjes staat de olifant centraal, zoals bijvoorbeeld het olifantje met een kar, maar bij andere kaartjes is het olifantje slechts één van de vele dieren, denk aan de Wereld van Dieren kaartjes

Pas je favoriete geboortekaartjes met olifant zelf aan in de ontwerptool. Pas de tekst aan, lettertypes, kleuren, wanneer mogelijk kleuren van figuren en illustraties. Spreek je eigen creativiteit aan en maak het kaartje van je dromen. Wil je graag een olifantje van een kaartje gebruiken bij een andere kaart, dan is dat vaak wel mogelijk. Vraag het ons gerust. Heb je het ontwerp aangepast? Plaats dan je bestelling. Als deze voor 14:30 is geplaatst op een werkdag, dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en opgestuurd. Vaak is het slim om eerst voor €4 een proefdruk te bestellen van je eigen aangepaste ontwerp, zodat je kan zien of alles goed leesbaar is, etc. Onze andere geboortekaartjes vind je hier.

bestellen

Winkelwagen