Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

geboortekaartjes wereld

Snelle Levering

De levertijd van de geboortekaartjes wereld op deze pagina is doorgaans 1 dag, als je voor 14:30 op een werkdag bestelt.

Uitstekende Kwaliteit

Al onze geboortekaarten worden gedrukt op de beste kwaliteit digitale drukpersen op de markt.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

geboortekaartjes wereld

Op deze pagina staan alle ontwerpen met een wereldbol of thema “wereld.” Met thema bedoelen we een kaartje als Verhaal, waar je kindje wordt verwelkomd in onze wereld met steden, bergen, treinen, wegen, etc. Andere geboortekaartjes hebben een cirkel als wereldbol, met daaromheen bijvoorbeeld allerlei diertjes of vliegtuigen. Dit zijn vaak hele feestelijke en vrolijke ontwerpen. Een ander geboortekaartje, Wereld van Steden, presenteert de wereld, ook rondom een cirkel, door middel van allerlei elementen uit wereldsteden, onder andere Parijs, Londen, Amsterdam, Rome en nog veel meer. Het is een groot iets, om een kind op de wereld te zetten, letterlijk. Deze geboortekaartjes proberen dat te visualiseren, op een positieve manier. 

De kaartjes kun je allemaal zelf aanpassen en personaliseren. Heb je dat gedaan, dan kun je het kaartje als proefdruk bestellen of je plaatst meteen je definitieve bestelling na de geboorte. Eventueel kun je ook de kaartjes al van tevoren bestellen, dan sturen we de enveloppen gratis naar je toe en hoef je alleen de laatste gegevens door te geven na de geboorte van je kindje. Bij een aantal van deze ontwerpen kun je ook bijpassende clipart toevoegen in dezelfde stijl van het geboortekaartje, zoals bij geboortekaart Hollandse Bodem. Daarmee kun je het kaartje gemakkelijk verder personaliseren en naar je eigen smaak inrichten. Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook even bij alle geboortekaartjes.

bestelproces

Winkelwagen