Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

locatie & landkaart geboortekaartjes

Snelle Levering

De levertijd van locatie en landkaart geboortekaartjes met patroon is 1 tot 2 dagen, als je voor 14:30 op een werkdag bestelt.

Uitstekende Kwaliteit

Al onze kaartjes worden gedrukt op de beste kwaliteit digitale drukpersen op de markt.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

locatie & landaart geboortekaartjes

steden, dorpen en andere locaties als element in het ontwerp

Elke baby wordt ergens geboren, op een specifieke plek. Dat is logisch, zou Cruijff zeggen. Vaak is de geboorteplaats een plek van trots en is het daarom leuk dit in een geboortekaartje aandacht te geven. Dit kan op verschillende manieren: bijvoorbeeld door middel van een landkaartje of een illustratie die met de locatie te maken heeft. Op deze pagina vind je een aantal geboortekaartjes waarbij een bepaalde locatie een rol speelt, denk hierbij aan Amsterdamse herenhuisjes of een kaartje van Nederland waarbij de locatie van de geboorte is aangeduid. De stijl verschilt van modern tot meer retro; dit is te zien aan de vormgeving van de illustraties en lettertypes. 

Bij een landkaart geboortekaartje kan een kaartje van Nederland of België gebruikt worden, maar kaarten van andere landen of plekken zijn ook goed mogelijk. Je zou ook nog kunnen denken aan een soort stadsplan, zoals onze trouwkaart Trendy Stadsplan.

We hopen dat het proces simpel en makkelijk is. Mocht je iets tegenkomen, laat het vooral weten. Als je klikt op “kaartje personaliseren” laadt de ontwerptool lager op de pagina en kun je meteen aan de slag met het geboortekaartje. Je kunt dan ook clipart toevoegen die wij al hebben klaargezet, zoals allerlei icoontjes, diertjes, etc. Op deze manier kun je een eigen accent aanbrengen. Dit geldt ook voor het aanpassen van de lettertypes en de kleuren van de tekst en dergelijke. Er zijn allerlei dingen te veranderen, mocht je dat willen, of je past gewoon de tekst en gegevens aan en laat het ontwerp verder hetzelfde. 

De geboortekaartjes op deze pagina hebben of een landkaart-illustratie of hebben te maken met een specifieke locatie, zoals een bepaalde stad. Het is vaak mogelijk om dergelijke elementen ook op andere geboortekaartjes in onze collectie toe te voegen. Vraag ons gerust even om hulp.

hoe gaat het in zijn werk?

Winkelwagen