Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

geschilderde geboortekaartjes

Snelle Levering

De levertijd van geschilderde geboortekaartjes is doorgaans 1 dag, als je voor 14:30 op een werkdag bestelt.

Uitstekende Kwaliteit

Al onze kaartjes worden gedrukt op de beste kwaliteit digitale drukpersen op de markt.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

Geschilderde geboortekaartjes

Wat we hiermee bedoelen, zijn geboortekaartjes die vormgegeven zijn met geschilderde illustraties of figuren, zoals een dier of een bloem. Zo op het eerste gezicht hebben we heel veel kaartjes waar geschilderde illustraties op staan en ook veel variatie. Het leuke aan de schildertechniek is dat een illustratie heel persoonlijk oogt, met zachte lijnen, kleine details, en vaak schattige onderwerpen. Doordat het met de hand is gedaan, zijn er geen strakke lijnen, maar is alles een klein beetje buigzaam, wat beweeglijker. Een geschilderd eendje, zeg nou zelf, veel schattiger wordt het toch niet? Maar de schattigheidsfactor is niet noodzakelijk, zoals een ander kaartje laat zien: een met waterverf beschilderd vlak in oranjetinten. Een modern effect, niet strak, maar wel ietwat minimalistisch. Het kan dus wel alle kanten op met die schilderingen. 

Een geschilderd geboortekaartje uitgekozen? Personaliseer het in de ontwerptool, door alle teksten en gegevens aan te passen. Lettertypes en dergelijke kunnen ook aangepast worden. Omdat de illustraties op deze kaarten met de hand zijn geschilderd, is het niet mogelijk details van de illustraties aan te passen in de ontwerptool. Dit gaat dan om bijvoorbeeld de kleuren. Wij kunnen dit doorgaans ook niet zomaar voor je doen, maar soms is dit wel mogelijk. Maar de achtergrondkleur, tekstkleur, etc., zijn natuurlijk wel altijd aan te passen. Mocht je toch iets willen aanpassen wat in de ontwerptool niet lukt, stuur ons dan een berichtje. We helpen je graag verder hiermee!

Kaartjes bestellen

Winkelwagen