Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

geboortekaartjes met veren

Snelle Levering

De levertijd van deze geboortekaartjes met veren is doorgaans 1 dag, als je voor 14:30 op een werkdag bestelt.v

Uitstekende Kwaliteit

Al onze geboortekaarten worden gedrukt op de beste kwaliteit digitale drukpersen op de markt.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

geboortekaartjes met veren

Eigenlijk zijn alle veren op bovenstaande geboortekaartjes weer anders. Een aantal zijn zeer gedetailleerd geschilderd, met mooie, sprekende kleuren. Kijk onder andere naar geboortekaartje Waterverf Veren, met zeer mooi vormgegeven, veelkleurige veren. Andere veertjes zijn juist wat moderner en minimalistischer, met bijvoorbeeld maar één kleur. De monochrome veren van geboortekaartje Veren (Monochroom) zijn daar een goed voorbeeld van. Met zwarte lijnen getekend, zonder andere kleuren, maar niet zonder detail en variatie. 

Als je van veren houdt dan hopen we dat je bij deze geboortekaarten een geschikt kaartje vindt. Mocht je de veren van een van deze kaartjes op een ander ontwerp willen gebruiken, bijvoorbeeld in plaats van andere veren, dan is dat meestal wel mogelijk. Heb een dergelijk verzoek, stuur dan meteen een berichtje en we helpen je verder!

Pas je favoriete geboortekaartjes met veren zelf gelijk aan in de ontwerptool. Pas de tekst aan, lettertypes, kleuren, wanneer mogelijk kleuren van figuren en illustraties. Spreek je eigen creativiteit aan en maak het kaartje van je dromen. Heb je het ontwerp aangepast? Plaats dan je bestelling. Als deze voor 14:30 is geplaatst op een werkdag, dan worden de kaartjes doorgaans dezelfde dag gedrukt en opgestuurd. (Gekleurde en vintage enveloppen, postzegels en posters hebben een langere levertijd.) Vind je een aantal van de veren gebruikt op een van de bovenstaande geboortekaartjes erg leuk voor op een ander kaartje?  Laat het ons vooral weten.

Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan even bij alle geboortekaartjes.

bestelproces

Winkelwagen