Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

geboortekaartjes met hart en hartjes

Snelle Levering

De levertijd van geboortekaartjes met hart met patroon is 1 tot 2 dagen, als je voor 14:30 op een werkdag bestelt.

Uitstekende Kwaliteit

Al onze kaarten worden gedrukt op de beste kwaliteit digitale drukpersen op de markt.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

geboortekaartjes met hart en hartjes

Geboortekaartjes met hart of meerdere hartjes: Een aantal ontwerpen die versierd zijn met hartjes. Geboortekaartje Hart van Handen is bijvoorbeeld vormgegeven met twee handen op de voorkant die een hart vormen. Zelfs een heuse hartjesregen kun je vinden op een kaartje. De stijl is voornamelijk modern, al is de geboorteakte toch wel vintage, gedrukt op bruin kraftpapier, ouderwets concept en een vintage stijl. Hopelijk kun je hier een geschikte geboortekaart vinden als je op zoek bent naar een ontwerp die gebruikt maakt van een hart-illustratie. Zo niet, dan horen we het heel graag! We kunnen je vast verder helpen. Ook op een ander ontwerp kunnen we altijd wel een hartje invoegen, mocht je dat willen. Als je iets specifieks in gedachten hebt, dan horen we dat graag.

Pas je favoriete geboortekaartje met hart zelf aan in de ontwerptool. Pas de tekst aan, lettertypes, kleuren, wanneer mogelijk kleuren van figuren en illustraties. Let er op om alle teksten te wijzigen, zodat alle details ook kloppen. De geboortekaarten op deze pagina hebben allemaal een of ander hartje of meerdere hartjes. Het zijn mooie illustraties, die een mooie basis vormen voor een geboortekaart. Heb je het ontwerp aangepast? Plaats dan je bestelling. Als deze voor 12:30 is geplaatst op een werkdag, dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en opgestuurd. Is er iets onduidelijk? Laat het vooral weten. We helpen je heel graag verder.

bestellen

Winkelwagen