Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

cartoon geboortekaartjes

Snelle Levering

De levertijd van cartoon geboortekaartjes is 1 tot 2 dagen, als je voor 14:30 op een werkdag bestelt.

Uitstekende Kwaliteit

Al onze kaartjes worden gedrukt op de beste kwaliteit digitale drukpersen op de markt.

Super Service

We staan voor jullie klaar. Ga naar onze informatiepagina voor meer informatie of neem meteen contact met ons op.

cartoon geboortekaartjes met leuke illustraties

De geboortekaartjes op deze pagina hebben allen illustraties die ietwat doen denken aan cartoons; ze zijn getekend in een leuke, cartoonachtige stijl. Het gaat hierbij vaak om diertjes, zoals bijvoorbeeld bij de Wereld van Dieren kaarten waar een diverse collectie aan diertjes een wereldbol bevolken, maar bij andere kaartjes gaat het om voertuigen zoals de raket van geboortekaartje Raket, of de slippers op het Baby Slippers kaartje; of bijvoorbeeld de grappige panda en zebra met enorme brillen op. Vaak zit er een element van humor in deze kaartjes; heel vaak is er sprake van felle, vrolijke kleuren. Meestal is de ontwerpstijl vrij modern. Cartoon geboortekaartjes zijn natuurlijk super divers, dus voor ieder wat wils. 

Vind je nu bepaalde elementen van deze cartoon geboortekaartjes zo leuk dat je het wil gebruiken op een ander geboortekaartje? Vaak is dat wel mogelijk, vraag ons gerust om hulp. We helpen graag mee om jullie geboortekaartje nog verder te personaliseren, zodat het helemaal is zoals jullie hadden gehoopt.

Winkelwagen