Ronde Sluitzegel Superhero

0.55

Het masker van een superheld, een statement, een knipoog. Deze ronde sluitzegel Superhero sluit aan bij het gelijknamige geboortekaartje.

Het is nog niet mogelijk om dit kaartje zelf aan te passen. We werken hier aan. Haast met bestellen? Laat het ons even weten via het contactformulier (opent in nieuw tabblad). Je kunt ook de tekst doorgeven, waarna wij het kaartje voor je opmaken.
Artikelnummer: 473 Categorie:

Beschrijving

Het masker van een superheld, een statement, een knipoog. Deze ronde sluitzegel Superhero sluit aan bij het gelijknamige geboortekaartje en wordt gepersonaliseerd door de naam van de baby op het voorhoofd te zetten. Eventueel kan er gekozen worden voor iets anders dan de naam, zodat deze alleen gepresenteerd wordt bij het bekijken van het geboortekaartje. Er is ook een vierkante variant van deze sticker.

Deze sluitzegels worden gepersonaliseerd en zijn daardoor uniek. (Sluitzegels bij andere webshops worden eigenlijk nooit gepersonaliseerd.)

Sluitzegel Superhero (ronde variant) wordt standaard gedrukt op stickerpapier.
Afmetingen: doorsnede van 4 cm.

Prijstabel

Vanaf75100150200
Prijs per stuk€0,55€0,50€0,45€0,35

Levertijd

De levertijd van deze ronde sluitzegels bedraagt 3 tot 6 dagen. Ze worden ook afzonderlijk verstuurd van eventueel bestelde geboortekaartjes.

Andere suggesties…

Kleintje Designs