Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Ronde Sluitzegel Kleur

Dit abstracte ontwerp sluit aan bij geboortekaartje Kleur en kan precies zo aangepast worden als het kaartje, zodat het perfect bij elkaar past. Heb je bij de geboortekaart een specifieke kleur gebruikt, dan kun je dat hier ook weer zo doen.

Het is nog niet mogelijk om dit kaartje zelf aan te passen. We werken hier aan. Haast met bestellen? Laat het ons even weten via het contactformulier (opent in nieuw tabblad). Je kunt ook de tekst doorgeven, waarna wij het kaartje voor je opmaken.

0.55

Artikel: 454 Soort:

Dit abstracte ontwerp sluit aan bij geboortekaartje Kleur en kan precies zo aangepast worden als het kaartje, zodat het perfect bij elkaar past. Heb je bij de geboortekaart een specifieke kleur gebruikt, dan kun je dat hier ook weer zo doen. Dit is een ronde geboortezegel, er is ook een vierkante variant. Er is plek op de sluitzegel voor de naam van de baby of de initialen, maar als je deze pas op het kaartje uit de doeken wilt doen, dan kun je er bijvoorbeeld ook “oh baby” op zetten, of iets dergelijks.

Andere suggesties…

Winkelwagen