Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Vierkante Sluitzegel Superhero

Het masker van een superheld, een statement, een knipoog. Deze vierkante sluitzegel Superhero sluit aan bij het gelijknamige geboortekaartje en wordt gepersonaliseerd door de naam van de baby op het voorhoofd te zetten.

Het is nog niet mogelijk om dit kaartje zelf aan te passen. We werken hier aan. Haast met bestellen? Laat het ons even weten via het contactformulier (opent in nieuw tabblad). Je kunt ook de tekst doorgeven, waarna wij het kaartje voor je opmaken.

0.40

Artikel: 478 Soort:

Het masker van een superheld, een statement, een knipoog. Deze vierkante sluitzegel Superhero sluit aan bij het gelijknamige geboortekaartje en wordt gepersonaliseerd door de naam van de baby op het voorhoofd te zetten. Eventueel kan er gekozen worden voor iets anders dan de naam, zodat deze alleen gepresenteerd wordt bij het bekijken van het geboortekaartje.

Andere suggesties…

Winkelwagen