Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Vierkante Sluitzegel Kleine Amsterdammer

Sluitzegel Kleine Amsterdammer, vierkant formaat, is ontworpen in dezelfde stijl als het geboortekaartje Kleine Amsterdammer en het is de Westertoren van het kaartje die weer zijn opwachting maakt op deze sluitzegels als symbool van Amsterdam.

Het is nog niet mogelijk om dit kaartje zelf aan te passen. We werken hier aan. Haast met bestellen? Laat het ons even weten via het contactformulier (opent in nieuw tabblad). Je kunt ook de tekst doorgeven, waarna wij het kaartje voor je opmaken.

0.40

Artikel: 425 Soort:

Sluitzegel Kleine Amsterdammer, vierkant formaat, is ontworpen in dezelfde stijl als het geboortekaartje Kleine Amsterdammer en het is de Westertoren van het kaartje die weer zijn opwachting maakt op deze sluitzegels als symbool van Amsterdam. De geboortezegel is verder gepersonaliseerd met de geboortedatum en naam van jullie baby, al kun je dit naar wens aanpassen. Dit is vierkante zegel, maar er is ook een ronde variant.

Andere suggesties…

Winkelwagen