Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Vierkante Sluitzegel: Wereld van Dieren (Rood)

Een wereldbol met allerlei geweldige diertjes prijkt prachtig op deze sluitzegel. In het midden is er plek voor een woord of twee: dit kan de naam van de baby zijn, of iets subtielers om de naam een verrassing te houden.

Het is (nog) niet mogelijk om dit ontwerp zelf aan te passen. Wil je dat wel? Laat het ons even weten via het contactformulier (opent in nieuw tabblad). Je kunt ook de tekst doorgeven, waarna wij het voor je aanpassen.

0.40

Artikel: 292 Soort:

Een wereldbol met allerlei geweldige diertjes prijkt prachtig op deze sluitzegel. In het midden is er plek voor een woord of twee: dit kan de naam van de baby zijn, of iets subtielers om de naam een verrassing te houden. Deze sluitzegel past natuurlijk perfect bij het gelijknamige geboortekaartje en alle dieren staan hier dan ook op: o.a. een olifant, walvis, uil, zeeleeuw, pinguin, vleermuis en meer.

Winkelwagen