Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Wrap-around Adressticker Tijger

De tijger van de gelijknamige geboortekaart zit fier voor een plant. Leuk extra detail, dat perfect aansluit bij het kaartje.

Het is (nog) niet mogelijk om deze adreslabel zelf aan te passen. Je kunt de tekst doorgeven, waarna wij het voor je opmaken.

1.45

Artikel: 527 Soort:

Wrap-around Adressticker Tijger

Adresseer gemakkelijk en heel stijlvol je enveloppen met deze lange labels in de stijl van geboortekaartje Tijger. Een bijzonder formaat waarbij de adressticker gedeeltelijk om de envelop heen wordt gevouwen, zodat aan beide kanten een stuk te zien is. Maak het jezelf gemakkelijk en laat deze personaliseren met alle adressen.

Productdetails

Afmetingen: 18 x 5,5 cm | Full-colour gedrukt | Gedrukt op mat stickerpapier

Stuksprijzen

50st: €1,45 | 75st: €1,20 | 100st: €0,95 | 150st: €0,80 | 200st: €0,65

WRAP-AROUND ADRESSTICKER TIJGER WORDT GEPERSONALISEERD

Deze adresstickers personaliseren we met de adressen uit een excelbestand. Graag in 3 kolommen opmaken: Naam, straat + huisnummer, postcode + woonplaats.

LEVERTIJD & verzendkosten

Geef je voor 14:30 op een werkdag akkoord op het digitale voorbeeld, dan gaan de adreslabels dezelfde dag in druk. Levertijd is 2 tot 4 dagen. Gratis verzending binnen Nederland en België.

Andere suggesties…

Winkelwagen