Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Adressticker Tijger

De tijger van de gelijknamige geboortekaart zit fier voor een plant. Leuk extra detail, dat perfect aansluit bij het kaartje.

Het is (nog) niet mogelijk om deze adreslabel zelf aan te passen. Je kunt de tekst doorgeven, waarna wij het voor je opmaken.

1.35

Artikel: 526 Soort:

Adressticker Tijger

Adresseer gemakkelijk en heel stijlvol je enveloppen met deze adreslabels in de stijl van geboortekaartje Tijger. De tijger van de gelijknamige geboortekaart zit fier voor een plant. Leuk extra detail, dat perfect aansluit bij het kaartje. Stuur ons het excel bestand met de adressen, of later per email of upload het tijdens het bestelproces.

Productdetails

Afmetingen: 18 x 5,5 cm | Full-colour gedrukt | Gedrukt op mat stickerpapier

Stuksprijzen

50st: €1,35 | 75st: €1,10 | 100st: €0,85 | 150st: €0,70 | 200st: €0,55

ADRESSTICKER TIJGER WORDT GEPERSONALISEERD

Deze adresstickers personaliseren we met de adressen uit een excelbestand. Graag in 3 kolommen opmaken: Naam, straat + huisnummer, postcode + woonplaats.

LEVERTIJD & verzendkosten

Geef je voor 14:30 op een werkdag akkoord op het digitale voorbeeld, dan gaan de adreslabels dezelfde dag in druk. Levertijd is 2 tot 4 dagen. Gratis verzending binnen Nederland en België.

Andere suggesties…

Winkelwagen