Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Wrap-around Adreslabel: Mevrouwtje Retro

Het hoedje, de lippen en het kettinkje van het geboortekaartje staan ook op dit bijpassende wrap-around adreslabel; het hoedje zelfs twee keer.

Het is (nog) niet mogelijk om deze adreslabel zelf aan te passen. Je kunt de tekst doorgeven, waarna wij het voor je opmaken.

1.45

Artikel: 269 Soort:

Wrap-around Adressticker Mevrouwtje Retro

Het hoedje, de lippen en het kettinkje van het geboortekaartje staan ook op dit bijpassende wrap-around adreslabel; het hoedje zelfs twee keer. De retro achtergrond mag ook niet ontbreken. Deze labels worden geleverd met de adressen erop gedrukt: geboortekaartjes versturen was nog nooit zo gemakkelijk.

Productdetails

Afmetingen: 18 x 5,5 cm | Full-colour gedrukt | Gedrukt op mat stickerpapier

Stuksprijzen

50st: €1,45 | 75st: €1,20 | 100st: €0,95 | 150st: €0,80 | 200st: €0,65

WRAP-AROUND ADRESSTICKER Mevrouwtje Retro WORDT GEPERSONALISEERD

Deze adresstickers personaliseren we met de adressen uit een excelbestand. Graag in 3 kolommen opmaken: Naam, straat + huisnummer, postcode + woonplaats.

LEVERTIJD & verzendkosten

Geef je voor 14:30 op een werkdag akkoord op het digitale voorbeeld, dan gaan de adreslabels dezelfde dag in druk. Levertijd is 2 tot 4 dagen. Gratis verzending binnen Nederland en België.

Andere suggesties…

Winkelwagen