Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Wrap-around Adreslabel: Mevrouwtje Retro

Het hoedje, de lippen en het kettinkje van het geboortekaartje staan ook op dit bijpassende wrap-around adreslabel; het hoedje zelfs twee keer.

Het is (nog) niet mogelijk om deze adreslabel zelf aan te passen. Je kunt de tekst doorgeven, waarna wij het voor je opmaken.

1.45

Artikel: 269 Soort:

Wrap-around Adressticker Mevrouwtje Retro

Het hoedje, de lippen en het kettinkje van het geboortekaartje staan ook op dit bijpassende wrap-around adreslabel; het hoedje zelfs twee keer. De retro achtergrond mag ook niet ontbreken. Deze labels worden geleverd met de adressen erop gedrukt: geboortekaartjes versturen was nog nooit zo gemakkelijk.

Productdetails

Afmetingen: 18 x 5,5 cm | Full-colour gedrukt | Gedrukt op mat stickerpapier

Stuksprijzen

50st: €1,45 | 75st: €1,20 | 100st: €0,95 | 150st: €0,80 | 200st: €0,65

WRAP-AROUND ADRESSTICKER Mevrouwtje Retro WORDT GEPERSONALISEERD

Deze adresstickers personaliseren we met de adressen uit een excelbestand. Graag in 3 kolommen opmaken: Naam, straat + huisnummer, postcode + woonplaats.

LEVERTIJD & verzendkosten

Geef je voor 14:30 op een werkdag akkoord op het digitale voorbeeld, dan gaan de adreslabels dezelfde dag in druk. Levertijd is 2 tot 4 dagen. Gratis verzending binnen Nederland en België.

Andere suggesties…

Winkelwagen