Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Wrap-around Adreslabel: Vliegtuig-Planeet

Een extra lange, wrap-around adreslabel dat gebruikt kan worden met het Vliegtuig-Planeet geboortekaartje; de volledige “vliegtuig-planeet” van het geboortekaartje staat ook op dit label.

Het is (nog) niet mogelijk om deze adreslabel zelf aan te passen. Je kunt de tekst doorgeven, waarna wij het voor je opmaken.

1.45

Artikel: 271 Soort:

Wrap-around Adressticker Vliegtuig-Planeet

Een extra lange, wrap-around adreslabel dat gebruikt kan worden met het Vliegtuig-Planeet geboortekaartje; de volledige “vliegtuig-planeet” van het geboortekaartje staat ook op dit label. De labels worden geleverd met de adressen er op gedrukt.

Productdetails

Afmetingen: 18 x 5,5 cm | Full-colour gedrukt | Gedrukt op mat stickerpapier

Stuksprijzen

50st: €1,45 | 75st: €1,20 | 100st: €0,95 | 150st: €0,80 | 200st: €0,65

WRAP-AROUND ADRESSTICKER Vliegtuig-Planeet WORDT GEPERSONALISEERD

Deze adresstickers personaliseren we met de adressen uit een excelbestand. Graag in 3 kolommen opmaken: Naam, straat + huisnummer, postcode + woonplaats.

LEVERTIJD & verzendkosten

Geef je voor 14:30 op een werkdag akkoord op het digitale voorbeeld, dan gaan de adreslabels dezelfde dag in druk. Levertijd is 2 tot 4 dagen. Gratis verzending binnen Nederland en België.

Winkelwagen