Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Update over geboortekaartjes bestellen tijdens de Coronacrisis

UPDATE: Laatst aangepast op 28 april 2020.

Zoals iedereen weet, gaan we momenteel door een hele moeilijke periode in Nederland door de wereldwijde Corona-pandemie. Het is nog onduidelijk hoelang we met maatregelen moeten leven. In elk geval tot 1 september zullen bepaalde maatregelen van kracht zijn (lees verder op de website van de rijksoverheid). Sommige zaken gaan gewoon door, andere zaken liggen helemaal stil. Baby’s worden gewoon geboren en familie en vrienden wil je ook nog steeds op een mooie en persoonlijke manier op de hoogte stellen.

Voor onze Kleintje Designs webshop maken de maatregelen geen verschil: je kunt 24 uur per dag geboortekaartjes bestellen. De kaartjes zijn natuurlijk wel een fysiek product, dus daar moeten wel allerlei maatregelen voor in acht worden genomen. Gelukkig heeft onze drukkerij het vanaf het begin heel serieus genomen. Er zijn allerlei maatregelen ingevoerd om het gevaar van besmetting zo klein mogelijk te maken.

Een kort overzicht van alle getroffen maatregelen: Er wordt zoveel mogelijk thuisgewerkt. Ploegendiensten zijn meer uit elkaar getrokken, zodat er tussen de diensten tijd is om dingen schoon te maken. Er wordt veel gedesinfecteerd. Er wordt afstand gehouden tussen werknemers. Pauzes zijn opgedeeld voor meer verspreiding van werknemers. Bij lichte klachten blijven werknemers thuis. Pakbonnen worden niet meer fysiek getekend. Ook bij het bezorgen van pakketjes hoeft er door de klant niet getekend worden.

Samen met onze drukker doen we er alles aan om het proces zo veilig mogelijk door te laten gaan. Bestel dus gerust jullie geboortekaartjes. Mochten er zaken onduidelijk zijn of willen jullie gewoon wat meer informatie? Bel ons of stuur een berichtje en we lichten graag het een en ander toe. 

Andere artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen