Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Babykamer Geboortekaartjes | Nieuwe oogst geboortekaarten

Meerdere kaartjes die we recent aan de collectie hebben toegevoegd passen min of meer in hetzelfde thema: babykamer geboortekaartjes. Dit zijn ontwerpen waarin objecten uit de babykamer zijn verwerkt. Zoals geboortekaartje Babykamer, een leuk, abstract kaartje met een versierde plank/kapstop. Hierop staan allerlei objecten, die je kunt verschuiven of verwijderen in de ontwerptool. 

Babykamer geboortekaartjes: in 2 formaten

Dit ontwerp hebben we gelijk in 2 formaten ontworpen: een vierkant en een rechthoekig kaartje. Op het vierkante geboortekaartje (Geboortekaartje Babykamer Vierkant) staat enkel de kapstop, terwijl op het rechthoekige kaartje (Geboortekaartje Babykamer) ook ruimte is voor bijvoorbeeld een plant en wat andere dingetjes. Zo wordt het beeld wat voller. Wil je graag een specifiek object dat niet op het kaartje staat? Leg die vraag dan even bij ons neer en we gaan voor je kijken wat er mogelijk is. 

De stijl van de illustraties is redelijk abstract, met strakke lijnen en vormen, in zachte kleuren. Bewust hebben we de achterkant van het kaartje heel simpel gehouden, met enkel het kleine olifantje van de voorkant als versiering, naast de tekst. Je kunt natuurlijk zelf ook nog iets van de voorkant plukken en op de achterkant zetten, als je dat wilt. 

Het leuke aan deze kaartjes is dat je van vrijwel alle objecten de positie en de kleuren helemaal naar wens kunt veranderen. Aan de linkerkant van het ontwerp hebben we al een paar objecten met een andere kleurcombinatie neergezet, om je een beetje op weg te helpen. Klik simpelweg op “kaartje personaliseren” en je kunt aan de slag!

Geboortekaartjes met Wiegje of Bedje

Daarnaast presenteren we ook twee geboortekaartjes met een wiegje. Het eerste kaartje heeft een staand wiegje (Geboortekaartje Baby Bedje), het tweede kaartje een hangend bedje (Geboortekaartje Wiegje). 

Geboortekaartje Baby Bedje is een modern beeld: hele moderne tekeningen van een staand wiegje op een tapijtje; vanaf het plafond hangt een mobiel boven het bedje. Voor de hele voorkant is gekozen voor zachte, bruine en grijze kleuren. Het zorgt voor een lieflijk plaatje. Het bedje staat klaar voor de baby, voor het nieuwe leven. Ook de babynaam staat in een zelfde bruine kleur. De naam is geschreven in hoofdletters, in een blokkerig, strak lettertype. De geboortedatum is wat donkerder en dat zorgt samen met de sierlijkheid van het lettertype voor een mooi contrast met de naam. 

Op Geboortekaartje Wiegje is een hangend bedje gebruikt. De stijl is iets meer vintage, onder meer door het soort wiegje. Gebruikte kleuren zijn ook weer zachte, bruine tinten. Op de achterkant wil ik nog even de leuke mobiel aanwijzen, die vanaf de bovenkant hangt. Een mooi extra detail.

Geboortekaartje Shelfie

Het vijfde en laatste babykamer geboortekaartje is ons geboortekaartje Shelfie. De naam is bedoeld als grap: shelfie is een populaire hashtag op Instagram (#shelfie), waar mensen hun prachtig gestylde wandplanken of boekenkasten laten zien. 

De wandplank op het geboortekaartje zou zo in een babykamer kunnen hangen, met een aantal objecten waaronder de babynaam in blokletters. Dat is toch eigenlijk het leukste aan dit kaartje, de blokletters zijn onderdeel van een echt lettertype! Je kan de naam dus gewoon in de ontwerptool zelf aanpassen en het ziet er dan meteen correct uit. Een hele lange naam kan eventueel problemen opleveren, dus loop je daar tegenaan laat het ons dan even weten.

Ontwerp laten aanpassen | Babykamer Geboortekaartjes

Heb je speciale wensen voor één van de babykamer geboortekaartjes, bijvoorbeeld een extra object op de wandplank of een bijzonder lettertype, vraag ons dan gerust om de mogelijkheden. Wij geloven in persoonlijke geboortekaartjes en we helpen daarom altijd graag mee met dit soort wensen, zolang het allemaal mogelijk is. 

Andere artikelen

1 gedachte over “Babykamer Geboortekaartjes | Nieuwe oogst geboortekaarten”

  1. Pingback: De 20 Mooiste Engelse Geboorteteksten voor Geboortekaartjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen