Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Wat zijn de leukste schoentjes voor je zoontje?

Shoesme schoenen gaat er helemaal voor

Bij Shoesme hoef je niet te kiezen tussen prijs of kwaliteit. De Shoesme jongensschoenen zijn van hoge kwaliteit en toch betaalbaar. Is jouw bengel een stoere knaap of eerder een berekende bolleboos, voor elk van hen is er een ruime keuze aan hippe en stijlvolle schoenen voor jongens. Van zodra jouw kleine kapoen nood heeft aan schoenen kan je bij Shoesme terecht voor zachte en flexibele babyschoenen, als ze wat groter worden is er een groot assortiment schoenen voor jongens ter beschikking. Er kan gekozen worden uit hippe sneakers en lage schoenen en zelfs voor stoere booties.

Maximale ondersteuning voor de minivoetjes

Het is van groot belang om de allerkleinste voetjes, vanaf maat 18 de beste steun te bieden zodat die eerste stapjes in de wereld vlot kunnen verlopen. Bij Shoesme wordt aan alles gedacht, de ontwikkeling van babyschoenen gebeurt met de grootste aandacht voor kwaliteit en steun. Naast het praktische is er ook oog voor wat leuk is. Je houdt misschien wel van een sportieve sneaker, een stoer accent of je hebt een voorkeur voor een bepaalde kleur. Kwalitatief betekent bij Shoesme zeker niet saai.

Avontuurlijke peuterschoenen

Nadat de eerste stapjes gezet zijn en jouw peuter al wat steviger in zijn schoenen staat is het tijd voor avontuur. Hierbij horen aangepaste schoenen. Voor de avontuurlijke peuter die er graag op uit trekt naar het bos of het park zijn er stevige stappers. Een stoere en stevige boot of een vlotte sneaker met klittenband voor de sportievelingen onder hen, alles is te vinden voor jouw energieke peuter die nu het liefst alleen wil stappen.

De schoolpoort opent zijn deuren

Gaat jouw zoon binnenkort naar de klas? Dan is het tijd voor een aangepaste schoen die zeker en vast tegen een stootje kan. Spelen en voetballen met leeftijdsgenootjes, fietsen en remmen met de voeten, ja dat doen ze echt. Deze periode in hun leven hebben ze wellicht de meest sterke schoenen nodig. Het assortiment jongensschoenen die wordt aangeboden, werd met dit scenario in het achterhoofd ontwikkeld. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de schoenen voor jongens tegen een stevige stoot kunnen. Naast stevigheid bieden de schoenen ook de nodige flexibiliteit. Door de toevoeging van de correcte hoeveelheid rubber in de zolen zijn deze heel flexibel, maar ook dempend en slijtvast.

Schoenen voor jongens van alle leeftijden

Ook voor de grotere jongens is er een ruime keuze aan schoenen. Heel wat jongensschoenen zijn te verkrijgen tot maat 41. Voor elke leeftijd met eender welke schoenmaat kan je bij Shoesme terecht.

Andere artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen