Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Nieuwe Geboortekaartjes | Aquarel Leeuw en Zebra

De afgelopen weken hebben we weer allerlei nieuwe geboortekaartjes toe kunnen voegen aan onze collectie op Kleintje Designs. We gaan gewoon stug door, ook al is het 2020 en zal het ongetwijfeld één van de vreemdste jaren zijn van ons leven. Samen komen we ook hier weer doorheen!

Voor nu willen we graag de aandacht vestigen op twee nieuwe kaartjes: geboortekaartje Leeuw en geboortekaartje Zebra met Bloemen.

Geboortekaartje Leeuw: Aquarel leeuw-illustratie met botanische elementen

De planten en de illustratie van de leeuw zelf zijn geschilderd in dezelfde tinten, waardoor ze perfect bij elkaar passen en bijna in elkaar overgaan. De leeuw is een van de meest spectaculaire beesten op aarde: elegant, koninklijk en levensgevaarlijk. Ze hebben geen natuurlijke vijanden en regeren als koningen over de savanne. Voor kinderen is de leeuw ook bijna altijd één van de favoriete dieren en niet zonder reden. Welk dier kunnen we daarom beter op een geboortekaartje zetten dan de leeuw?

De voorkant van het kaartje wordt gedomineerd door het machtige beest, omringd door bruine en gele bladeren en planten. De voor mannetjesleeuwen kenmerkende bruine manen zijn duidelijk zichtbaar en de leeuw kijkt de lezer trots en aandachtig aan. Het is alsof hij half verborgen vanuit het struikgewas ons zit te observeren.

Om de illustratie hebben we veel witruimte aangebracht en in het midden onderaan zetten we de naam van de baby en de geboortedatum neer. Het is zo een rustig beeld gebleven, met neutrale kleuren, waarbij de tekst zeer eigentijds is uitgevoerd, met dunne, klassieke letters en cijfers. Overigens wijzig je het lettertype gemakkelijk in onze ontwerptool. Klik hier om geboortekaartje Leeuw aan te passen en te bestellen.

Geboortekaartje Zebra met Bloemen: Geschilderde illustraties met prachtige, kleurrijke bloemen

Ons tweede geboortekaartje is met dezelfde technieken en stijl vormgegeven als geboortekaartje Leeuw, maar de zebra heeft natuurlijk dat typische en opvallende zwart-wit patroon en in plaats van bladeren is de zebra omringd door prachtige, gedetailleerde bloemen. Dit ontwerp heeft daardoor veel meer kleur en voelt wat vrolijker aan.

Elk kind kent dit bijzondere dier. Het gestreepte patroon met zwarte en witte banen is super specifiek voor dit dier en maakt het uniek en exotisch. Het is daarom ook een perfecte kandidaat om op een geboortekaartje te zetten. De zebra is met waterverf geschilderd, waardoor de illustratie er “zacht” uitziet. Dit betekent niet dat er geen details in verwerkt zitten, in tegendeel. Dit geldt ook voor de bloemen, die mooi zijn vormgegeven.

Ontwerp laten aanpassen | Nieuwe Geboortekaartjes

Het zou kunnen dat je de Zebra liever zonder bloemen zou willen om het iets neutraler te maken. Of wellicht wil je om de Leeuw heen ook een paar bloemen neerzetten. Dat is mogelijk en is voor ons makkelijk om aan te passen. Bespreek je wensen met ons en we maken vervolgens een nieuw voorbeeldje voor jullie.

Andere artikelen

2 gedachten over “Nieuwe Geboortekaartjes | Aquarel Leeuw en Zebra”

  1. Pingback: Geboortekaartje Gezin nu ook mét mondkapje! | Inclusief dikke knipoog

  2. Pingback: Babykamer Geboortekaartjes | Nieuwe oogst geboortekaarten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen