Geboortekaartje Gezin nu ook mét mondkapje!

Geboortekaartje Gezin blijft één van onze favoriete geboortekaartjes. Omdat het zo persoonlijk is (de poppetjes worden voor jullie gepersonaliseerd aan de hand van een foto of beschrijving) en omdat het in zo’n leuke stijl vormgegeven is. Het wordt zo altijd een super uniek en origineel kaartje. 

We voegen regelmatig nieuwe opties toe, zoals verschillende lichaamstypes, haarstijlen, huisdieren en in 2020, jawel hoor, het mondkapje! Als er één ding is dat ons bij zal blijven uit dit jaar, dan zal het ongetwijfeld het mondkapje zijn. Waar Nederlanders eerst zeer voorzichtig en terughoudend waren met het dragen van deze kapjes, werd het later in het jaar verplicht om ze te dragen in publieke binnenruimtes. Je moet deze toevoeging voornamelijk opvatten als vrij foute grap… 

De poppetjes van geboortekaartje Gezin hebben nu de optie om een mondkapje te dragen

Het mondkapje als accessoire

Al vrij snel werden mondkapjes opgevat als accessoire. Handgemaakt van stoffen met mooie patronen en soms sloten ze zelfs perfect aan bij de gedragen kleding. Kijk bijvoorbeeld eens op Etsy.com. Heel veel Nederlandse winkeltjes die stijlvolle, handgemaakte mondkapjes verkopen.

Dit concept hebben we gebruikt voor ons geboortekaartje Gezin. Mooie, eenvoudige mondkapjes die perfect passen bij de kleding van de poppetjes zorgen voor een uniek geboortekaartje. Geef het bij ons aan dat je het mondkapje wil laten toevoegen en wij doen de rest. Maak zo een (fout) geboortekaartje dat niemand ooit zal vergeten!

Geboortekaartje waarbij de poppetjes een mondkapje dragen

Andere artikelen

3 reacties

  1. […] Bekijk hier onze bijzondere geboortekaartjes Geboortekaartje Gezin nu ook mét mondkapje!08/12/20200 […]

  2. […] Bekijk hier al onze geboortekaartjes Geboortekaartje Gezin nu ook mét mondkapje!08/12/20200 […]

  3. […] Ga naar onze geboortekaartjes Geboortekaartje Gezin nu ook mét mondkapje!08/12/20200 […]

Geef een reactie

Go to Top