Kleintje Designs Logo

Onze geüpdate website is online. We zijn de laatste plooien nog aan het gladstrijken. Lukt er iets niet? Stuur ons dan een email en we helpen je graag verder (info@kleintjedesigns.nl).

Geboortekaartjes met Goudfolie & Zilverfolie

Eindelijk! Voor het eerst kunnen we foliedruk aanbrengen op onze kaartjes, via het normale digitale drukproces. Tot redelijk recent bracht je foliedruk aan met traditionele methoden, met ouderwetse drukpersen. Met prachtige resultaten, dat zeker, maar door de hoge opstartkosten kostte het nogal wat. Door de ontwikkeling van nieuwe, superslimme technieken is het nu mogelijk om deze processen bijna volledig automatisch te laten plaatsvinden. Hierdoor liggen de kosten lager dan bij ouderwetse foliedruk.

Doordat er ontzettend precies wordt gewerkt, kun je ook dunne lijntjes en complexe figuren met foliedruk aanbrengen. Tevens is het niet plat, maar kun je echt het reliëf op het papier voelen: een fantastisch effect! Een letterlijk schitterende manier om bijvoorbeeld de naam van de baby helemaal centraal te zetten zodat het maximaal opvalt. Een geboortekaartje wordt zo ineens luxe en bijzonder.

Geboortekaartjes met Goudfolie

Onze ontwerpster is meteen aan de slag gegaan om een geboortekaartje met goudfolie vorm te geven. Geboortekaartje Goudfolie Naam is een eenvoudig ontwerp. Voor de naam koos ze een prachtig sierlijk en elegant lettertype in gouden letters. De achtergrond is wit en verder staat alleen de geboortedatum nog op de voorkant. In de ontwerptool kun je ook andere elementen op de voorkant plaatsen en ook hierop kunnen we goudfolie aanbrengen. Kies dan voor dezelfde kleur als de naam van de baby, als je andere elementen ook in het goud wilt.

Geboortekaartjes met Goudfolie, Zilverfolie of Koperfolie

Voor het soort folie kun je kiezen uit goud-, zilver- of koperfolie. Goud en zilver zijn voorspelbaar en zien er uit als goud of zilver. Het koperfolie heeft echter een holografisch effect, waarbij je soms allerlei verschillende kleuren ziet als je vanaf een bepaalde hoek ernaar kijkt. Heel mooi, maar houdt daar rekening mee. 

Het reliëf is supermooi en doordat de folie zo elastisch is als het wordt aangebracht, loopt het omhoog en naar beneden maar breekt het niet. Je voelt de folie zo echt op het papier zitten en ook visueel is het duidelijker. 

Bij vrijwel elk ontwerp mogelijk

Bij eigenlijk alle geboortekaartjes kun je foliedruk door ons laten aanbrengen. Er zullen ook steeds meer kaartjes in onze collectie komen waar standaard al goudfolie of zilverfolie in het ontwerp is verwerkt. Maar heb je een idee om bij een geboortekaartje folie te gebruiken, stuur ons dan een berichtje en we helpen je graag verder. Er is heel veel mogelijk!

Vraag een proefkaart aan

Het is vooralsnog geen optie om een proefkaart aan te vragen met folie van je eigen, aangepaste ontwerp. Maar we hebben meteen een eigen proefkaartje gemaakt met goudfolie die we kosteloos kunnen toesturen. Zo zie je meteen hoe het er in het echt uitziet en heb je een uitstekend beeld van het resultaat. Vraag via ons contactformulier vandaag nog een proefje aan. Of bekijk ons eerste geboortekaartje met goudfolie.

Hoe wordt de foliedruk aangebracht? Korte video met uitleg.

Andere artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen